Изобретателни хартиени проекти за декорация в дома

Публикувано на 23/02/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 5 520 пъти

Хартията е един толкова обикновен материал, но ще се учудите от необятните приложения, които има в креативното изкуство, създадено да краси дома ви по неповторим и впечатляващ начин. Вдъхновението дойде от форума "Направи сам", където можете сами да разгледате темата и да почерпите още креативни нотки или да споделите собствените си съвети. А ако имате нужда от още свежи идеи за дома, доверете се на професионалистите, които да ви помогнат да го превърнете в истинско творение на изкуството.


Ваза с цветя, които ще ви радват дълго

Няма нищо по-творческо от това сами да си изрежете цветя от различни парчета цветна хартия. Те ще изпълнят жилището ви с интересни нотки и положително настроение, но най-хубавото е, че красотата им ще трае доста дълго време! Можете да включите малките си помощници в това начинание и те сами да украсят детската стая.

Виж още: Превърнете бебешката стая в уютна детска в няколко лесни стъпки


Стените ви ще се съживят с подобна декорация

А ако искате по-нестандартен метод за декориране с хартиени цветя, опитайте да украсите стените си с тях. Друга подходяща идея е да ги закачите с малки карфици по пердето или да ги сложите сред естествените ви растения. Всяко приложение е добре дошло и ще донесе повече цвят и красота в интериора.


Добре дошли в този позитивен дом!

Независимо дали живеете в къща или апартамент, винаги е хубаво да закачите приветствена украса на вратата. Повярвайте, това кара хората да се усмихват! Проявете креативност в изпълнението на проекта и използвайте разнообразни детайли, за да го направите неповторим!


Семпъл подход в декорирането

Ако не искате цветна декорация в дома си, а нещо по-изчистено, винаги можете да изберете по-семпли цветове и елементи, които не пренатрупват интериора с излишно присъствие. Съобразете се с преобладаващите нотки в дома ви, за да постигнете истински красив дизайн.

Виж още: 9 гениални идеи за декориране на лавици


Персонализирани цветни постери

Използвайте картонени шаблони или цветна хартия, за да си направите сами постери за стените вкъщи. Те представляват един много необичаен и артистичен начин за декориране, в който можете да вложите максимално въображението си и да сътворите каквото на вас ви харесва.


Проект за напреднали творци

За да изработите този проект са ви необходими не само желание и време, но и истински талант. Ако все пак сте решени да опитате - действайте смело! Или просто потърсете помощ от специалистите поинтериорен дизайн, за да почерпите още купища идеи и подкрепа по време на обзавеждането у дома. Пуснете безплатна заявка, за да получите конкурентни оферти от най-добрите компании в областта. Решението ви ще бъде лесно, след като разгледате техните дейности и клиентски оценки, затова не се колебайте!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта