Весели поставки за чадъри за вашия интериор

Публикувано на 12/01/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 23 358 пъти

Знаете колко е неприятно да вали проливен дъжд, да се приберете изтощени у дома и тепърва да се чудите къде да разположите мокрия чадър. Понякога и след изсъхването му все не намираме подходящото място за съхранение. В учудващо много домове липсва такава практична вещ като поставката за чадъри. Ако и във вашия е така, веднага поправете тази грешка. Вдъхновете се от следните варианти и потърсете идеалното решение, което да пасва на вашия стил и интериор.


Без досадни локви в коридора

Тази италианска поставка е практично решение за всеки съвременен дом. Предназначена е за до шест чадъра, като всеки един от тях си има самостоятелно гнездо, бихте могли да разположите и повече екземпляра. Стичащата се вода от мокрото им покритие се събира на дъното и лесно може да бъде премахната впоследствие, а резултатът е сух под и подреден коридор.

Вижте още: 10 очарователни решения за осветителни тела за дома


Стилни и елегантни

Разкошни и елегантни поставки, подходящи за подредения с много грижи и внимание към детайла дом. Каквато и разцветка да подберете в този случай, няма да сгрешите. Все пак при моделите, които имитират мрежа или плетеница, класическите черно или бяло са най-стилният избор.


Чадър в чадъра

За да няма объркване за какво служи този странен продълговат кош до входната врата, хората са измислили кошът да се трансформира в полуразтворен чадър. Той ви очаква да се върнете вкъщи и да посрещне мокрите си събратя, за да могат те да се изсушат, без да ви създават излишни грижи.


Шарени, контрастни и вдъхновяващи

Поставката за чадъри може да бъде изключително свеж акцент в интериора на вашия коридор или вестибюл. Изберете такава в ярък и игрив цвят, за да си осигурите капка приповдигнато настроение всеки ден. Какво по-хубаво посрещане и изпращане при входната врата!

Вижте още: Съвременната роля на вратите у дома


Обичате ли кучета?

Страхотен аксесоар за антрето на всички любители на кучета е поставката за чадъри, декорирана с образите на кученца от различни породи. Но да не спираме дотук - има и разновидности на поставки, които приемат формата на това животичне. Някои са по-миловидни, а други направо изглеждат страховити. Последният вариант е изключително подходящ за любителите на лова и дивата природа. Техният чадър със сигурност ще е в безопасност и ще бъде вярно пазен до следващата му употреба.

Уверихте се сами, че при подредбата на едно помещение, колкото и голямо да е то, са нужни въображение, добър подбор и съобразяване с спецификите на личния ви натюрел. Ако имате още идеи за освежаване на входното антре или друга част от вашия дом, съветваме ви да се обърнете към професионален интериорен дизайнер.

Можете да опишете безплатно вашия проект в MaistorPlus и да получите оферти от регистрираните при нас специалисти. След като разгледате предложените от тях условия и оставената обратна връзка в сайта ни от предишните им клиенти, ще изберете професионалиста, на когото да се доверите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта