Пет инструмента с марката Parkside, за да бъдеш като Арнолд

Публикувано на 27/09/2023 от Anna Stankova | Последна редакция на 03/10/2023 | Видяно 7 643 пъти

Дай да поправим онези счупени шкафчета на терасата, какво ще кажеш? И кой, ако не Арнолд Шварценегер, може да ни мотивира подобаващо! За всички, които още не са разбрали, актьорът е новото официално лице на марката инструменти и уреди за работилници и градини  Parkside. Затова решихме да разгледаме няколко (точно пет) инструмента, с които ще се наслаждавате на всички домашните ремонти и хоби проекти вкъщи или в градината. И така, без да се бавим повече, нека да започнем с предложенията, които може да откриете само на един Lidl разстояние от вас.


Нямаш нужда от мускули, имаш нужда от правилния инструмент

Започваме с тежката категория - акумулаторна бормашина Parkside. Искате да си закачите нова картина в хола? Пробивайте си спокойно, само внимавайте с часа, защото съседите са докачливи на тази тема. Искате да монтирате нещо до грила в градината? Действате си! Акумулаторна бормашина Parkside няма да ви изневери. Ето и малко спецификации: максимален въртящ момент от 45 Nm, капацитет на патронника до 13 мм, 3 години гаранция и на страхотна цена от 49,99 лв. или си го грабни със специална отстъпка само утре за 39,99 лв. Изобщо това е едно истинско съвършенство, когато искате да свършите нещо бързо, лесно и професионално, без да викате майстор у дома.


За това си трябват здрави ръце

С този миксер за бои и разтвори с марката Parkside гарантираме, че нищо няма да ви се опре - или неразбърка. Мощен, с акумулаторно захранване и с гаранция от 3 години. Разработен специално за размесване на течни и прахообразни строителни материали, като разполага и с плавен старт и 6-степенно регулиране на оборотите. Просто идеален. Цена 119,99 лв.


За спешни, тайни и бързи мисии

Знаете, че всеки супергерой си има своите тайни и скрити оръжия, нали? Точно такова е и следващото ни предложение, което е просто задължително, когато искате да имате арсенал от инструменти, точно като на Арнолд. Мини акумулаторният комплект за моделиране е супермалък, удобен и върши страхотна работа. Точно за онези тесни, неудобни и труднодостъпни местенца, в които всеки майстор има задачи за вършене. Работи в диапазон от 5000 до 25000 оборота в мин., има включени удобни принадлежности и е с марката Parkside. Цена за комплекта 84,99 лв. Няма какво повече да кажем, освен: “Ти си. Можеш го.”


Когато прецизността и търпението са от значение

Едно е сигурно - Арнолд Шварценегер е доказал през годините, че постоянството, упоритостта и търпението имат неоспорима важност в живота на всеки човек. Затова бъдете упорити и търпеливи към всеки майсторски проект, с който се захващате. А когато опрете до инструмент, с който прецизността и добре свършената работа да са от изключително значение, значи ви трябва махалният прободен трион от Parkside. Със своето лазерно насочване, връзка за външен прахоуловител и функция за издухване на стърготини, това е просто идеалното пособие, когато искате да изрежете нещо като хората. Цена 79,99 лв.


За перфектния вид на вашия двор

Ако пък сте решили да направите двора си подобен на дворовете от американските филми - с бяла ограда и зелена морава,  ще ви трябва нещо удобно, безотказно и с необходимите защити. Последното ни предложение за днес е акумулаторен телескопичен верижен трион от Parkside, който идва с куп екстри - накланяща се режеща глава, обхват до клони на височина 4 метра, автоматична система за смазване на веригата, защитен калъф, 100 мл био масло за веригата, колан и цена 119,99 лв. Пълните характеристики ще откриете във всички 120 магазина на Lidl в цялата страна, където ще откриете и богато разнообразие от други инструменти и пособия с марката Parkside.

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
DESIGN CONSTRUCTION
Шпакловки, Варна
7 извършени проекта