КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ НА ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ ОТ ВЕТО-УРЕДИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

Публикувано на 21/12/2022 от | Последна редакция на 30/12/2022 | Видяно 5 950 пъти

Едни от важните фактори при проектиране и обновяване на кухнята са елегантните интериорни решения, създаващи усещането за комфорт и спокойствие при извършване на домакинските задължения. Но, дали това е достатъчно?

Добрата новина е, че с развитието на смарт технологиите се увеличава и възможността да изберем едновременно модерни и иновативни уреди, които са не само красиви, но и ще улеснят ежедневието ни.

В комбинация с подходящите уреди, всеки от нас се наслаждава на желания домашен уют. Особено сега, с настъпването на коледните празници, всеки започва да мисли за това как да направи празничната трапеза още по-богата както с традиционни, така и с нови коледни рецепти, а какво по-хубаво от това да готвим лесно и удобно с качествени домакински уреди, които ще ни служат дълго.

Високото ниво на клиентско обслужване и професионалните консултации от служителите на Вето-уреди за вграждане превърнаха компанията в предпочитан партньор за всички, които търсят висококачествена техника с добро съотношение цена-качество.


Висококачествени решения

Във фирмените магазини и на сайта veto.bg ще намерите високотехнологични уреди на световни марки със smart решения и практични дигитални възможности, внедрени за улеснение на клиентите. Гарантирано всеки получава изключително полезни съвети и помощ при избора на най-подходящия уред за дома.

Вето ООД е официален представител за България на италианските аспиратори FALMEC и немските гранитни мивки SCHOCK. Компанията предлага и продуктите на брандове като Bosch, Neff, Gorenje, Liebherr, Teka и други доказали се с качеството си световни марки.

При покупка можете да се възползвате от удобства като разсрочено плащане, бърз, безплатен транспорт или да поръчате сега по текущи цени и промоции и да получите уредите си, когато кухненското обзавеждане е готово.

Сега можете да се възползвате от коледните намаления на избрани продукти с промоционални цени на уреди от световни марки. Промоционалните цени важат, до 30 декември т.г. или до изчерпване на количествата

София 0882 648 551

Варна 0876 562 436

Бургас 0885 107 682

Пловдив 0889 151 013



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта