Три актуални тенденции в домашния декор от Mr. Bricolage

Публикувано на 28/07/2022 от Люси Любомирова | Последна редакция на 12/08/2022 | Видяно 2 041 пъти

Всичко ново не е нищо повече от добре забравеното старо. Така е в модата, при интересите на човек и в актуалните тенденции в интериора. Във всеки от нас е заложен стремеж към красотата и винаги се стараем да се обграждаме с красиви и модерни неща. Понякога добавяме доза лукс или добавяме нещо абстрактно, като по този начин подчертаваме собствената си индивидуалност.

Много често с козметичните ремонти и декорирането на дома се заемаме ние и в подготовката си за тази важна задача търсим насоки и препоръки от специалисти.

Mr. Bricolage насочва нашето внимание към три актуални стилови тенденции, изпълнени с елегантност и екзотика, носещи аромат на полски цветя. Ако търсите вдъхновение, със сигурност ще откриете своя почерк в някой от тях.


ПОЛСКИ ЦВЕТЯ

Цветовете на 2022 година са в основата на този тренд. Приглушено розово, лилаво, нежно синьо, елегантно бежово и злато, дори черно - това са водещите цветове на сезона. Гамата е безупречна и домашният декор, избран в тези нюанси, създава много уют и неповторим разкош.

С този стил е лесно да добавиш нотка дизайнерско виждане, а Mr. Bricolage ти дава тази възможност с богатата си продуктова гама и модерни артикули, подчертаващи индивидуалността.


ЕКЗОТИКА НА ИЗТОКА

За всички, които търсят предложения за домашен декор с източен привкус, Mr. Bricolage предлага богат асортимент от модерни и съвременни решения, в които умело са вплетени автентични източни мотиви.

Тенденцията „Екзотика от изтока“ е перфектен начин да пренесеш в дома си частица от дивата джунгла, елемент от екзотичната ботаническа градина и прохладата на летните вечери. Цветовата гама е приглушена с акцент на зелени, сини и златисто-пясъчни нюанси.


КАПУЧИНО НА ПЛАЖА

Тази тенденция звучи елегантно и привлича с ефирност на материите, наситеност на цветовете и оригинални форми. „Капучино на плажа“ е тренд, който е изграден на базата на кафяво-бежовата гама с добавени златисти елементи, а за контраст - акценти на сиво, слонова кост и близки до тях тонове.

Залагайки на цветовата гама в тази тенденция, Вие избирате почти непреходна класическа елегантност. В бъдеще винаги може да добавите модерен акцент, който да освежи визията на интериора и да внесе елемент от актуалния тренд за сезона.

С Mr. Bricolage е лесно всеки да бъде дизайнер в собствения си дом и да създаде неповторима атмосфера и уют в него. Нужно е само вдъхновение, всичко останало ще намерите тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
11 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта