FALMEC NRS® - БЕЗ ШУМНИТЕ АСПИРАТОРИ

Публикувано на 30/05/2022 от | Последна редакция на 10/06/2022 | Видяно 7 351 пъти

Анализите на Националния институт по безопасност и здраве при работа (NIOSH), ScienceDirect и други престижни институции за изследване нивата на шума в затворени помещения, препоръчват използването на нови технологични стандарти за защита на слуха.

В това отношение световният гигант в производството на кухненски аспиратори FALMEC вече е с няколко шахматни хода напред - преди повече от 10 години патентоваха Silence NRS® (система за намаляване на шума).

 

Това е една от ключовите характеристики на италианската компания. Високо оценена от пазара за способността си да отговори на взискателните нужди на клиентите в модерната кухня, FALMEC фокусираха вниманието си върху дизайна на модели абсорбатори с вградена технология NRS® като разшириха гамата Silence NRS® с нови предложения, посветени на кухненската вентилация.

Всъщност нивото на шума на аспираторите, оборудвани с тази уникална технология, е почти незабележимо (до -86% по-малко звук) благодарение на задълбочените изследвания за оптимизиране на въздушния поток и използването на звукопоглъщащи материали, а това означава, че FALMEC предлага най-тихите аспиратори в света.


Акустичният комфорт и максималната производителност при абсорбиране на миризми позволяват максимално изживяване в жилищно пространство, посветено не само на готвене, но и на гостоприемство и веселие

Моделите на FALMEC, които съчетават атрактивен дизайн с максимална ефективност и безшумност във версия Silence NRS®, са: Lumen Isola 175, Lumen, Plane Black и Virgola, а сред най-търсените у нас продукти на FALMEC с вградена технология NRS са моделите: Gruppo Incasso NRS®, Lumina NRS®, Plane Wall NRS®, и Zenith NRS®.

Формулата за устойчивост на FALMEC винаги дава положителни резултати - повече ефективност, по-добро използване на мощността, по-малко шум и по-ниска консумация на електроенергия.

За повече информация можете да се обърнете към официалния представител на FALMEC за България - ВЕТО ООД или да посетите фирмените магазините на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас.

За улеснение при проектирането на перфектната кухня от Вето-уреди за вграждане предоставят безплатен достъп до чертежи, монтажни схеми и 3D модели на FALMEC.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта