Градински приключения с Mr. Bricolage

Публикувано на 19/05/2022 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 30/03/2023 | Видяно 4 374 пъти

Независимо дали разполагате с двор или тераса, винаги може да организирате едно прекрасно и уютно кътче, където да прекарвате топлите месеци. Нормално е да имате едно наум, когато обзавеждате градината, независимо колко опит имате в интериора. Научавайки как да направите правилния избор за градински мебели, ще трансформирате цялото пространство. Mr. Bricolage идва насреща с майсторски предложения в категория Градински мебели.


Как да се възполвате максимално от кътчето на открито?

Колко от вас разполагат с местенце навън, чийто пълен потенциал не знаят как да разкрият? Вярваме, че с помощта на новите предложения от Mr. Bricolage сте способни да подобрите състоянието и да го обновите, добавяйки свежест. За да бъде финализирана мисията „кът на открито“ и да превърнете това място в любимото на цялото семейство, е необходимо да планирате добре и да установите за какви цели ще използвате това пространство. Без значение от размерите, градината е мястото, което ви свързва с природата и ви предлага почивка и забавление. Накратко зоната, която ни прави малко по-щастливи у дома.

Планът ви трябва да започне с изясняването за крайните цели на проекта. Задайте си въпроси като: къде ще се разполага, какви функции ще изпълнява, дали искате барбекю или пък детски кът?


Какви градински мебели да изберем?

След като сте установили какви ще бъдат крайните цели на вашия проект, вече е дошъл и приятният момент да изберете мебелите. Едно от най-важните неща е изборът на материали, тъй като това ще определи и тяхната издръжливост. Мислете за мебелите като инвестиция. При мебелите от пластмаса за най-кратък период ще забележите следите от излагане на външните условия. Популярен избор са мебелите от дърво, ратан, стомана, алуминий.


Мебели според пространството, с което разполагате

В зависимост от размерите на предвиденото пространство се предлагат и различни опции за градински комплекти и люлки. Ако разполагате с по-малко място или просто искате да имате възможността да освобождавате пространството, когато не се използва, изберете леки, сгъваеми и функционални мебели. Ако пък разполагате с повече пространство, заложете на градински сет от ратан и пейка-люлка. Защо да не разположите и барбекю на двора? Това е едно чудесно допълнение, с което да направите престоя навън още по-приятен. Уютна вечеря със семейството или весело градинско парти с приятели, това зависи само от вас!


Озеленяването – част от магията

Озеленяването на градинските и балконски части е едно от ключовите неща, с които трябва да се заеме. Зеленият фон успокоява, пречиства въздуха и прави пространството по-красиво и приятно. Направете предварително проучване какви растения са подходящи за местоположението и се заемете със създаването на градинския оазис, който ще ви радва през цялото лято. С помощта на подходящите растения имате възможността да отделите различните зони навън. Сега е моментът да посеете семената и да се наслаждавате на пъстра градина, а защо да не засадите и билки или пък зеленчуци?

Разгледайте разнообразието от продукти и се възползвайте от многобройните оферти в магазините и онлайн магазина на Mr. Bricolage!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта