УРЕДИТЕ В НОВАТА КУХНЯ или как да спестим време и да извлечем ценна информация при избора на уреди за вграждане?

Публикувано на 22/02/2022 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 22/02/2022 | Видяно 6 922 пъти

Без значение дали ви предстои проектиране на нова кухня или ще ремонтирате старата, неминуемо изниква въпросът - какви уреди за вграждане да изберем. И ето - започва едно търсене на печки, котлони, аспиратори, мивки и т.н.

И защото на нашата модерна кухня и подхождат не просто, красиви и удобни уреди, а и такива, които внедряват в себе си функционалност и иновативни технологии, обхождаме интернет  разглеждайки марки, модели, сравняваме техническите характеристики, интересуваме се от иновациите, които ще улеснят нашето ежедневие.  Да - процесът от проучването до покупката е дълъг и често докато правим сравнителен анализ, гледайки в интернет ревюта и рейтинги, се чувстваме леко изтощени от цялата тази информация.

Един от факторите влияещи върху избора на уреди за дома е бюджета с който разполагаме, в същото време искаме в новата или обновена кухня да бъде инсталирана качествена техника, която ще ни е полезна и ще ни служи дълго. За да спестим време може да се обърнем към специалистите, които проектират и изработват кухненските ни мебели или да получим информация в магазините за битова техника.

И тук на помощ идват професионалните консултации от служителите на ВЕТО-уреди за вграждане. Високото ниво на клиентско обслужване направи компанията предпочитан партньор, както за мебелисти и интерорни дизайнери, така и за всички, които търсят висококачествена техника с добро съотношение цена-качество.

В крак с новите технологии Вето-уреди за вграждане предлага високотехнологични уреди със smart решения и практични дигитални възможности, в удобство на своите клиенти. Гарантирано ще получите изключително полезни съвети и помощ при избора на най-подходящия уред за новата си кухня. Ще получите консултация за функционалностите на предлагани от тях продукти, дори ако не са закупени от техните фирмени магазини.

Компанията предлага продуктите на брандове, като Bosch, Falmec, Schock, Gorenje и други доказали се с качеството си световни марки. При покупка можете да се възползвате от удобства, като - разсрочено плащане, безплатен транспорт или да поръчате сега, по текущи цени и промоции и да получите уредите си, когато кухненското обзавеждане е готово.

Вето ООД е официален представител за България на висококачествените немски гранитни мивки SCHOCK и иновативните италиански аспиратори FALMEC.


SCHOCK е безспорен лидер на световния пазар

Немската компания SCHOCK е безспорен лидер на световен пазар. Ръчно произведените от тях гранитни мивки са не просто красиви и в богата гама от цветове, те са и изключително издръжливи и устойчиви на надрасквания и удари. Друго предимство е, че композитните мивки се почистват супер лесно, което прави поддръжката им лека и безупречна. Сред най-търсените модели на мивки SCHOCK са: Formhaus, Ronda, Nemo, Mono, Tia и Toledo.


Аспиратори Falmec

Аспираторите Falmec комбинират по съвършен начин авангардни технологии, висококачествени материали, изискан дизайн и практична функционалност. Точно това превърна в емблема бранда на италианската компания и не случайно техните колекции са едни от най-търсените на световния пазар. Сред най-предпочитаните у нас модели на Falmec са - Gruppo Incasso, Spazio, Plane, Lumina, Dama, Virgola и др.

Запишете си час за безплатна персонална консултация по телефон, viber или на място във фирмените магазини на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас и ще получите пълна информация, за експлоатацията и ефективността на избраните от вас уреди, и не на последно място - всеки който ремонтира или проектира кухня може да получи безплатно чертежи, монтажни схеми и 3D модели на уреди за вграждане с марките Falmec и Schock.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

 

София     0882 069 082
Варна      0884 590 068
Бургас     0888 451 068
Пловдив  0887 760 806


Тагове:

Партньори

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта

Реклама