Стартира първата в България платформа за изграждане на еднофамилни къщи!

Публикувано на 14/02/2022 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 14/02/2022 | Видяно 1 432 пъти

Стартира BUILDING COMPANION!

Добре дошли на www.building-companion.bg!

Създадохме ‘‘Място‘‘, ново ‘‘Място‘‘ за хората, които желаят да построят собствения си дом по своя мярка и вкус. ‘‘Мястото‘‘ има свой адрес и свое име – BUILDING COMPANION!

Идеята е реализирана за първи път в Полша и в момента работи успешно в още две страни – Русия и Румъния. България е следващата държава, в която дигитална информационна платформа ще улеснява строителството на собствен дом. Тя е адаптирана за нуждите на нашия пазар и надградена с нови модули, които се предлагат единствено на българските потребители.

Мисията на BUILDING COMPANION е да осигури пряка връзка с професионалистите, ангажирани с изграждането на еднофамилни къщи. Целта е създаването за първи път в нашата страна на запазено място за срещи между крайните клиенти и специалистите, които ще им помогнат да построят по-лесно своя дом. Всеки потребител получава достъп до три основни бази данни. Първата включва архитекти и архитектурни бюра, които проектират самостоятелни къщи. Втората е посветена на строителни фирми, специализирани в областта на нискоетажното строителство. Третата база данни включва доставчици на строителни материали и точки на продажба в цялата страна. Търсенето на проектанти, изпълнителни и доставчици е максимално улеснено чрез набор от филтри – за регион, за обхват на дейността, за предлаганите услуги, продукти и решения. Важна и много полезна функционалност и на трите бази данни е опцията за директни запитвания към предпочетените партньори.

В новото ‘‘Място‘‘ има галерия от избрани авторски проекти, представени атрактивно и реалистично. Голямото предимство на тази колекция е в разнообразието от стилове и авторски концепции. Потребителят може да се спре на проект, най-близък до представата му за бъдещ дом и семейно огнище, и да се свърже с автора. Следващата стъпка е персонализирането на сградата според потребностите на бъдещия собственик. Чрез функционалност за обмен на данни потребителите могат да илюстрират своите желания и изисквания със снимки, рисунки и чертежи още при първия си контакт с проектанта.

Единствено в платформата можете да откриете и няколко издания, изцяло посветени на изграждането на еднофамилна къща. Отделили сме ги в специална секция, озаглавена „Строителен наръчник“. Те са създадени и предназначени основно за частни инвеститори, за които строителството не е професия. От техните страници ще получите знания за предназначението и функциите на различните елементи на сградата, за основните строителни процеси, за най-важните административни процедури, за очакваната себестойност на бъдещия строеж. Специално за старта на платформата е разработен и пътеводителят „СТРОЙ ЛЕСНО!“ Той ще помогне по-бързо и безпроблемно от строители да се превърнете в новодомци.

 


Строй лесно!

BUILDING COMPANION има специални предложения към частните инвеститори, които реализират в момента своите проекти или имат намерение да направят това в близко бъдеще. Те могат да свалят от платформата ваучери за отстъпка при закупуването на определени видове строителни материали от активните кампании. Следването на общите условия за генериране и използване на ваучерите е чудесна възможност за потребителите да спестят средства, които по-късно да вложат разумно в други строителни дейности.

Бихме желали срещата с BUILDING COMPANION да донесе приятни изненади. Разделът „Полезна информация“ е място с интересни статии за всички видове работи при изпълнението на еднофамилна къща – от първата копка до латекса. Там Ви очакват видеа и презентации, за това как да избирате необходимите материали, какво да очаквате от тях и как да контролирате правилното им влагане в строежа.

 


Свържете се с изпълнителя!

Какво прави платформата различна от многобройните сайтове със строителна насоченост? Ще разберете още с първите кликове. Разнообразна и отлично структурирана информация за всяка стъпка от осъществяването на строителните намерения. Бързодействие, приятелска работна среда, почти интуитивна навигация в базите данни.


Тагове:

Партньори

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта

Реклама