Как правилно да финансираме неотложен ремонт у дома?

Публикувано на 02/06/2021 от Ралица Братанова | Последна редакция на 06/07/2021 | Видяно 6 186 пъти

За всеки притежател на жилище един от най-големите разходи е свързан именно с осъществяването на ремонт и подобрения в дома. Правилното планиране и финансиране на ремонта е от ключово значение за неговото успешно осъществяване.

Понякога обаче обстоятелствата ни изненадват не само с непланирани, но и неотложни ремонти, за които спестяването на средства не е възможно и решението как ще платим за тях се превръща в основен приоритет.

Независимо дали се отнася до отстраняване на теч, корекция по електроинсталацията или пък е време за подмяна на някой остарял уред у дома, добрият план за действие може да ви спести редица главоболия.

Предлагаме ви няколко стъпки, които ще ви помогнат да вземете правилното решение при финансиране на ремонта у дома.


1. Определете приблизителен бюджет

Преди да предприемете каквото и да е друго действие, трябва да разберете колко средства приблизително ще ви бъдат нужни, за да осъществите ремонта. Първата стъпка тук е да проучите пазара и да сравните цени на професионалисти, така че да изберете точния изпълнител, който да извърши ремонтните дейности. След като се договорите за цена, идва ред и на избора на материали.

Тук е важно да заложите на качеството, дори това да коства повече финанси - по този начин ще си гарантирате, че няма да се наложи да повторите ремонта в близко бъдеще и така да инвестирате двойно за осъществяването на една и съща услуга.


2. Изберете начина, по който да се сдобиете с необходимите средства

След като сте изчислили колко средства ще са ви необходими за осъществяването на ремонта, идва ред да изберете и начина, по който да се сдобиете с тях. Когато нямате време за губене или пък искате да си спестите нерви и усилия в проучване и сложна бюрокрация, най-добрият вариант е да изберете финансово решение, което е достъпно онлайн. Именно това удобство предоставя Ferratum – сигурен и верен помощник при финансирането на планиран, неотложен или спешен ремонт.

Освен, че предлага бърз кредитен процес по кандидатстване и одобряване изцяло онлайн, Ferratum дава възможност необходимите средства да бъдат при вас още в рамките на деня!

Това ви дава спокойствие, че винаги можете да реагирате бързо и да получите съдействие своевременно. Така няма да се наложи да правите компромис нито с качеството на ремонта, нито с останалите семейни разходи.


3. Потърсете най-подходящите условия за вас

Грешният избор при осъществяване на ремонт може да струва много по-скъпо в дългосрочен план. Ето защо е необходимо да намерите партньор, който да ви предложи най-подходящите условия за вашите нужди, независимо дали те се изразяват в гъвкави погасителни срокове и лихви, или получаване на бърз отговор на онлайн запитване в рамките на няколко минути. Ferratum осигурява всичко това и не само! Компанията предоставя коректно отношение и конфиденциалност, подкрепени от скандинавската точност, която е запазена марка за Ferratum.

С внимание и усет към нуждите на клиента, Ferratum предоставя възможност за вземане на безлихвен първи кредит в размер до 1000 лв. със срок на връщане до 30 дни с 0% лихва. Ако пък предстоящият ремонт е по-мащабен и изисква повече средства, то Ferratum отговаря на вашите нужди с предложение за кредит в размер на до 6000 лв. и срок за погасяване до 18 месеца.

Според традиционно проучване на Ferratum Group сред близо 10 000 домакинства от 12 държави по цял свят, което има за цел да изследва потребителските нагласи и как различните хора управляват финансите си, особено в извънредни обстоятелства, разполагаемият доход на домакинство се повишава във всички държави, покрити от проучването и по-осезаемо в България, Хърватска и Румъния.

Респективно, потребителите започват да разширяват обхвата на покупките си от продукти от първа необходимост (най-голям дял в разходите през изминалата година) към дрехи и стоки за обновяване на дома. В България картината относно планираните разходи за следващите летни месеци не е много по-различна, като над една трета от анкетираните ще вложат средства в ремонтни дейности, материали и стоки за обзавеждане за дома и градината.

Изследването отбелязва равенство в отговорите на респондентите спрямо начина, по който ще се сдобият с нужните финанси за летните месеци. 36% от тях планират да използват спестяванията си и също толкова ще заложат на потребителски кредит или заем до заплата от Ferratum.

Като един от пионерите в предлагането на краткосрочни заеми в Европа, Ferratum цели да помага на домакинствата да се справят с ежедневните си финансови нужди и непредвидени ситуации. Чрез предоставените гъвкави и прозрачни условия, компанията осигурява спокойствие и сигурност на своите клиенти, като стъпва на своите основни ценности - честност и доверие.

Разберете повече за възможностите, с които Ferratum ще ви подкрепи при реализиране на спешен или неотложен ремонт, като можете да се възползвате от денонощно обслужване - за моментите, в които ремонтът не може да чака и минута!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта