Термостатна технология. Термостaти GROHE - Grohtherm 800 Cosmopolitan и Grohtherm 1000 Performance

Публикувано на 10/03/2021 от Теа Даулова | Последна редакция на 22/03/2021 | Видяно 5 789 пъти

Никой не обича да губи време в нагласяването на точната температура на водата под душа. А още по-неприятни са резките промени в температурата на водата докато сте под душа.

Термостатната технология оставя това в миналото! Термостатните смесители ви позволяват предварително да зададете предпочитана от вас температура на водата. Всеки път когато стартирате смесителя, той сам ще регулира дебита на топлата и студента вода, за да осигури желаната температура и да я поддържа постоянна през цялото време на къпане, като компенсира промените в налягането на топлото и студено водоподаване. По този начин термостатните смесители ви осигурят сигурност в банята.

Освен че увеличавате удобството под душа, с термостатните смесители спестявате ресурси в дългосрочен план, тъй като няма нужда да водата да тече напразно, докато нагласявате точната температурата.


Термостатни смесители на GROHE

GROHE предлага широка гама от термостатни смесители, а най-новите попълнения в продуктовото портфолио на марката са Grohtherm 800 Cosmopolitan и Grohtherm 1000 Performance. Технологията GROHE TurboStat осигурява желаната температура на водата за секунди и я поддържа постоянна, без топли или студени изненади по време на вашия душ

  • Серията Grohtherm 800 Cosmopolitan предлага минималистичен дизайн с ергономични метални ръкохватки, като комбинира високо качество, иновативна технология и красив дизайн на конкурентна цена. Това е най-компактният термостат в портфолиото на марката, а елегантният дизайн е предпочитан избор за модерни пространства в архитектурен стил.

Прецизното упраление на термостата е гарантирано от специалните ръкохватки GROHE Metal Grip. Опорният ръб от обратната страна на металната ръкохватка улеснява управлението, дори когато сте със сапунисани ръце.

asd

  • Grohtherm 1000 Performance предлага допълнителна характеристика, с която да осигурите безопасност в банята си. Технологията GROHE CoolTouch гарантира, че повърхността на смесителя никога няма да надвиши предпочитаната от вас температура на водата. Термостатите от тази серия са проектирани с отделни водни пътища, които създават бариера между горещата вода и хромираната повърхност - за да сте сигурни, че повърхността никога не е прекалено нагорещена.
  • Ергономичните ръкохватки на Grohtherm 1000 Performance разчитат на технологията ProGrip, за да ви осигурят прецизен контрол върху дебита и температурата на водата.

 

asd

  • И двете серии термостатни смесители разполагат още с 38° C SafeStop бутон, допълнителен ограничител на температурата до 43° C и ЕcoButton за ограничаване разхода на вода до 50%. SafeStop бутона не позволява случайно увеличаване на температурата на водата над 38°, предотвратявайки риска от изгаряне. Ако желаете да увеличите градусите, трябва да натиснете бутона на ръкохватката и да я завъртите.

Със своите практични функции, Grohtherm 1000 Performance и Grohtherm 800 Cosmopolitan превръщат банята в безопасно място за цялото семейство.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта