Пресъздайте умело визията на естествените природни материали с новата колекция за дома и градината на KAI GROUP

Публикувано на 05/09/2019 от KAI Group | Последна редакция на 05/09/2019 | Видяно 5 369 пъти

В съвременния интериорен свят стремежът към единение с природата е все по-осезаем. Затова и присъствието на акценти като естествен камък и тухла е съвсем логично продължение на наложилите се тенденции. Благодарение на мултифейс концепцията, при която се използват плочки с еднакъв размер, но различна структура, днес с лекота можем да постигнем съвременна визия в дома и градината си.

Наредени една до друга, плочките с формати 15.5x60.5 см, 30х60 см и 60х60 см постигат ефект на повърхност, съставена от много на брой размери, в различни вариации. В същото време дизайнът им безупречно пресъздава естествени природни материали като камък и мрамор, чрез дигиталната технология на печат. Като се добавят техническите качества на гранитогреса, възможностите за приложение, както във вътрешните помещения на дома, така и във външни пространства, са на практика неограничени. Плочките от Мултифейс концепцията на КАИ ГРУП могат да бъдат използвани за покритие на пода и облицовка на стените. По този начин умело може да се експериментира с облика на вътрешните и външни пространства.


Вдъхновение от камъка в серия Кастра

Плочките от серия Кастра се предлагат в размери 15,5х60,5см. в бежови и сиви нюанси. Обичайно се използват за облицоване на вътрешни и външни стени, като умело се вписват в различни интериорни стилове. Отлична идея е да облепите фасадата на къщата си с тях. Така, благодарение на гранитогресните плочки, ще се радвате на дом с модерен облик, без да влагате сериозни финансови средства. Когато се комбинират еднаквите по размер, но разнообразни по дизайн плочки, визуалната прилика с естествен камък е впечатляваща.  


Чаровен полъх от миналото с плочки от серия Романо

Тухлената стена, като акцент, намира място в домовете на хората, които симпатизират на индустриалния или рустик стила. Ако и вие сте сред тях, ще се радвате да научите, че можете да постигнете визуално същия ефект, дори и жилището ви да не е изградено с този строителен материал. Достатъчно е да се спрете на плочките от серия Романо, чието натурално излъчване ще внесе стил и характер не само в интериора на дома ви, но и в градината. Плочките от серията ще откриете в кафяв и бял цвят, в размер 30х60 см.


Модерен барбекю кът със серия Лего

Хубавото време е предпоставка за планове за вкусни вечери на открито. Можете да ги направите още по-уютни, като се погрижите за естетическия вид на своя барбекю кът. Изключително удачен избор за него са гранитогресните плочки от серия Лего. Те се предлагат в размери 15,5 х 60,5 см., а цветовите вариации от сиви и бежови, до кафяви тонове върху лицевите им повърхности постигат невероятна прилика с тухлите и природния камък. Отлично решение би било да облицовате и други елементи в дома, като например колоните, а защо не и камината. 


Топлина и очарование в интериора и екстериора със серия Спарта

Дизайнът, наподобяващ естествен материал, като камък, е изключително популярен според актуалните тенденции. С помощта на плочките от серия Спарта успешно можете да внесете усещането за природен камък в дома си. Те са с няколко лица и в зависимост от това как се комбинират, могат да се създадат разнообразни визии. Можете да намерите колекцията в два размера - 15,5х60,5 и 30х60 см.


Елегантна визия в двора със серия Парга

Дворът ви също заслужава своя свеж и елегантен облик, а такъв безпроблемно можете да постигнете, като използвате плочките от серия Парга. Те умело пресъздават суровата красота на бетона. Можете да ги положите и около басейна, за да постигнете една модерна визия. Плочките от тази серия ще намерите в размер 30 х 60 см. Благодарение на техническите си характеристики гранитогресните плочки са устойчиви на външните атмосферни условия.


Натурална красота в настилките със серия Сантана

Мултифейс концепцията, пресъздаваща естествен камък, е отлично представена и чрез плочките от серия Сантана. Заложете на тях за вътрешните пространства в жилището си, като започнете от подовете и продължите нагоре по стените. Многообразието в размерите и лицевите им повърхности убедително създава уютна атмосфера, характерна за всяко пространство, в което камъкът е избран за основен акцент. Тези плочки се предлагат във форматите 15,5х60,5 см., 30х60 см. и 60х60 см. 


Луксозна мраморна визия със серия Навона

Aко желаете да поканите лукса в дома си, мраморът е едно удачно решение. Този материал обаче е с ниска износоустойчовост и при евентуалното му нараняване несъвършенствата по него си личат. Добрата новина е, че благодарение на серия Навона можем да се радваме на изискания мраморен дизайн в дома си, но в съчетание с устойчивостта и здравината на гранитогреса. Богатото многообразие от шарки, характерно за естествения мрамор, лесно се постига чрез съчетаване на текстурите в различни комбинации. Цветовите гами, в които се предлага серията, са актуалните в момента бежова и сива, а плочките са във формати 15,5х60,5 см., 30х60 см. и 60х60 см.

Запознайте се и с останалите колекции плочки на KAI Group, представящи мултифейс концепцията и придайте впечатляващ облик на дома си с визия, доближаваща го до естествен камък, мрамор или тухла на www.kai.bg и www.ceramica-fiore.com.