Пресъздайте умело визията на естествените природни материали с новата колекция за дома и градината на KAI GROUP

Публикувано на 05/09/2019 от KAI Group | Последна редакция на 05/09/2019 | Видяно 6 593 пъти

В съвременния интериорен свят стремежът към единение с природата е все по-осезаем. Затова и присъствието на акценти като естествен камък и тухла е съвсем логично продължение на наложилите се тенденции. Благодарение на мултифейс концепцията, при която се използват плочки с еднакъв размер, но различна структура, днес с лекота можем да постигнем съвременна визия в дома и градината си.

Наредени една до друга, плочките с формати 15.5x60.5 см, 30х60 см и 60х60 см постигат ефект на повърхност, съставена от много на брой размери, в различни вариации. В същото време дизайнът им безупречно пресъздава естествени природни материали като камък и мрамор, чрез дигиталната технология на печат. Като се добавят техническите качества на гранитогреса, възможностите за приложение, както във вътрешните помещения на дома, така и във външни пространства, са на практика неограничени. Плочките от Мултифейс концепцията на КАИ ГРУП могат да бъдат използвани за покритие на пода и облицовка на стените. По този начин умело може да се експериментира с облика на вътрешните и външни пространства.


Вдъхновение от камъка в серия Кастра

Плочките от серия Кастра се предлагат в размери 15,5х60,5см. в бежови и сиви нюанси. Обичайно се използват за облицоване на вътрешни и външни стени, като умело се вписват в различни интериорни стилове. Отлична идея е да облепите фасадата на къщата си с тях. Така, благодарение на гранитогресните плочки, ще се радвате на дом с модерен облик, без да влагате сериозни финансови средства. Когато се комбинират еднаквите по размер, но разнообразни по дизайн плочки, визуалната прилика с естествен камък е впечатляваща.  


Чаровен полъх от миналото с плочки от серия Романо

Тухлената стена, като акцент, намира място в домовете на хората, които симпатизират на индустриалния или рустик стила. Ако и вие сте сред тях, ще се радвате да научите, че можете да постигнете визуално същия ефект, дори и жилището ви да не е изградено с този строителен материал. Достатъчно е да се спрете на плочките от серия Романо, чието натурално излъчване ще внесе стил и характер не само в интериора на дома ви, но и в градината. Плочките от серията ще откриете в кафяв и бял цвят, в размер 30х60 см.


Модерен барбекю кът със серия Лего

Хубавото време е предпоставка за планове за вкусни вечери на открито. Можете да ги направите още по-уютни, като се погрижите за естетическия вид на своя барбекю кът. Изключително удачен избор за него са гранитогресните плочки от серия Лего. Те се предлагат в размери 15,5 х 60,5 см., а цветовите вариации от сиви и бежови, до кафяви тонове върху лицевите им повърхности постигат невероятна прилика с тухлите и природния камък. Отлично решение би било да облицовате и други елементи в дома, като например колоните, а защо не и камината. 


Топлина и очарование в интериора и екстериора със серия Спарта

Дизайнът, наподобяващ естествен материал, като камък, е изключително популярен според актуалните тенденции. С помощта на плочките от серия Спарта успешно можете да внесете усещането за природен камък в дома си. Те са с няколко лица и в зависимост от това как се комбинират, могат да се създадат разнообразни визии. Можете да намерите колекцията в два размера - 15,5х60,5 и 30х60 см.


Елегантна визия в двора със серия Парга

Дворът ви също заслужава своя свеж и елегантен облик, а такъв безпроблемно можете да постигнете, като използвате плочките от серия Парга. Те умело пресъздават суровата красота на бетона. Можете да ги положите и около басейна, за да постигнете една модерна визия. Плочките от тази серия ще намерите в размер 30 х 60 см. Благодарение на техническите си характеристики гранитогресните плочки са устойчиви на външните атмосферни условия.


Натурална красота в настилките със серия Сантана

Мултифейс концепцията, пресъздаваща естествен камък, е отлично представена и чрез плочките от серия Сантана. Заложете на тях за вътрешните пространства в жилището си, като започнете от подовете и продължите нагоре по стените. Многообразието в размерите и лицевите им повърхности убедително създава уютна атмосфера, характерна за всяко пространство, в което камъкът е избран за основен акцент. Тези плочки се предлагат във форматите 15,5х60,5 см., 30х60 см. и 60х60 см. 


Луксозна мраморна визия със серия Навона

Aко желаете да поканите лукса в дома си, мраморът е едно удачно решение. Този материал обаче е с ниска износоустойчовост и при евентуалното му нараняване несъвършенствата по него си личат. Добрата новина е, че благодарение на серия Навона можем да се радваме на изискания мраморен дизайн в дома си, но в съчетание с устойчивостта и здравината на гранитогреса. Богатото многообразие от шарки, характерно за естествения мрамор, лесно се постига чрез съчетаване на текстурите в различни комбинации. Цветовите гами, в които се предлага серията, са актуалните в момента бежова и сива, а плочките са във формати 15,5х60,5 см., 30х60 см. и 60х60 см.

Запознайте се и с останалите колекции плочки на KAI Group, представящи мултифейс концепцията и придайте впечатляващ облик на дома си с визия, доближаваща го до естествен камък, мрамор или тухла на www.kai.bg и www.ceramica-fiore.com.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта