Представяме Ви и универсалния талант – новото интелигентно управление EasyControl CT200

Публикувано на 07/10/2019 от Реклама | Последна редакция на 07/10/2019 | Видяно 2 150 пъти
Новото интелигентно управление EasyControl CT200

Забравете всичко, което сте научили за терморегулаторите. Защото Bosch EasyControl CT200 е революция. Интелигентното управление, придружено от приложение, Ви дава възможност да регулирате температурата в отделните помещения с радиатори от разстояние и много улеснява управлението на Вашето отопление.

Предимствата накратко

  • Благодарение на предварителното разпознаване на присъствие и индивидуалното регулиране на температурата, отоплението работи само тогава, когато е необходимо
  • Регулира отделни помещения с радиатори: с EasyControl СТ200 и безжични интелигентни термоглави на Bosch за радиатор задавате различна температура във всяка стая и осигурявате индивидуален комфорт за всеки удома
  • Повърхност от черно или бяло стъкло със сензорен екран и обкръжаваща го светлина в плоска и елегантна опаковка. Със своя елегантен дизайн EasyControl впечатлява с лекота дори журита от специалисти.

Свързаността е възможна – дори за по-стари системи

Интелигентният терморегулатор Bosch EasyControl CT 200 e съвместим с различни котли от редица марки и редица генерации отоплителни системи. Ще Ви трябва просто адаптер, ако искате да ползвате EasyControl с по-стари отоплителни уреди. Адаптерът се предлага за модулиращи отоплителни системи с OpenTherm протокол и за Оn/off уреди и централизирано топлоснабдяване.  EasyControl СТ200 прави Вашата отоплителна система интелигентна – дори и да е стара. Свържете EasyControl CT200 чрез адаптера с лекота – и Вашата отоплителна система е вече част от мрежата. Bosch ЕasyControl CT200 поддържа модулиращи горелки: контролерът без усилие ще гарантира най-високата възможна ефективност и ще удължи експлоатационната пригодност на Вашите котли за отопление.

Интелигентно управление на различни зони

22 ºС в дневната, 24 ºС в банята, 22 ºС в детската стая и 18 ºС в спалнята – само въвеждате желаната температура за всяка стая, а EasyControl ще се погрижи за останалото. Всичко, което Ви е необходимо, е безжичен интелигентен терморегулатор за радиатор (термоглава)  Smart Home на Bosch. Така лесно ще постигнете оптимален комфорт на отопление за до 16 термоглави или помещения!  Чрез постоянен достъп до информацията във Вашето приложение, ЕasyControl СТ200 Ви осигурява идеален преглед на Вашето потребление на енергия. За постоянно спестяване на енергия трябва да използвате «eco» режим или да изключите помещенията, които не се обитават. Отоплителната система автоматично превключва на „eco“ режим, когато се активира разпознаването на присъствие, щом напуснете дома си.

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник