Bosch Термотехника представя универсaлния талант – интелигентното управление EasyControl CT200

Публикувано на 20/02/2019 от Реклама | Последна редакция на 20/02/2019 | Видяно 5 077 пъти
Bosch Термотехника представя универсaлния талант – интелигентното управление EasyControl CT200

Забравете всичко, което сте научили за терморегулаторите. Защото EasyControl е революция.

Интелигентното управление, придружено от приложение, Ви дава възможност да регулирате отделни помещения с радиатори удобно и много улеснява управлението на Вашето отопление.

Разпознаване на присъствие

Контролерът автоматично разпознава, когато сте вкъщи. Това означава приятна топлина, когато сте вкъщи, и постоянна икономия на енергия, когато сте навън. Благодарение на предварителното разпознаване на присъствие и индивидуалното регулиране на температура по стаи, отоплението работи само тогава, когато е необходимо.

Индивидуален контрол по стаи

Индивидуален контрол по стаи

22 ºС градуса в дневната, 24 ºС в банята, 22 ºС в детската стая и 18 ºС в спалнята – само въвеждате желаната температура за всяка стая, а EasyControl ще се погрижи за останалото. Всичко, което Ви е необходимо, е безжичен интелигентен терморегулатор за радиатор  Smart Home на Bosch. Така лесно ще постигнете оптимален комфорт на отопление за Вашия дом!

Съвместим дори с по-стари отоплителни системи

EasyControl прави Вашата отоплителна система интелигентна – дори и да е стара. Обновете EasyControl с лекота – и Вашата отоплителна система е вече част от мрежата.

С лекота загрява водата

С лекота загрява водата

EasyControl Ви предлага 3 опции за икономия на енергия не само за отопление, но и за битова гореща вода:

  • Изкл.: функцията топла вода се изключва
  • Автоматично: загрява се вода според програмата на часовника за топла вода
  • Вкл.: топла вода по всяко време – за Ваше удобство!

Просто модулира

EasyControl поддържа модулиращи горелки: контролерът без усилие ще гарантира най-високата възможна ефективност и ще удължи експлоатационната пригодност на Вашите модули на отопление.

Просто спестява енергия

Просто спестява енергия

EasyControl Ви осигурява идеален преглед на Вашето потребление на енергия. За постоянно спестяване на енергия трябва да използвате "eco" режим. Отоплителната система автоматично превключва на "eco" режим, когато се активира разпознаването на присъствие, щом напуснете дома си.

Просто впечатляващ

Повърхност от черно или бяло стъкло със сензорен екран и обкръжаваща го светлина в плоска и елегантна опаковка. Със своя елегантен дизайн EasyControl впечатлява с лекота. Научете всичко за продукта от тук!

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник