RAIDER Industrial – новата гама машини за професионална употреба при високи натоварвания

Публикувано на 01/11/2018 от Реклама | Последна редакция на 01/11/2018 | Видяно 8 834 пъти

Надеждност и сигурност по време на работа - това са основните предпоставки за успешното изпълнение на услугите, предоставяни от всеки майстор, независимо дали той е ангажиран в строителството или пък отдава своето време на вътрешните ремонти, изработката на мебели или поддържането на автомобила. Доверен партньор в изпълнението на всички тези задачи е именно RAIDER - марка, добре позната както на домашния майстор, така и на вече утвърдения професионалист. RAIDER притежава богат асортимент oт машини, покривайки целия диапазон дейности - строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника, както и пълна гама консумативи за качественото обслужване на електроинструментите.

През 2017 година брандът прави сериозна стъпка напред по посока на осигуряване на по-голяма сигурност и спокойствие по време на работа на професионалистите, като създава високо ниво специализирани машини за професионална употреба, обединени под името на RAIDER Industrial! Новата гама машини отговарят на необходимостта от по-голяма издръжливост при продължително натоварване, като предоставят и несравним  комфорт по време на работа. Ето защо те са предпочитано решение за всеки професионалист, за когото удобството при работа и постигането на задължителното високо качество в крайния резултат винаги вървят ръка за ръка!


Машини, съобразени с нуждите на всеки професионалист

Машините с марка RAIDER Industrial са изработени съобразно специфичните нужди на всяка категория професионалисти, като за целта всяка от тях е тясно съобразена с особеностите на операцията, за която е предназначена. По този начин се повишава ефективността от използването на този тип електроинстурменти, подобрява се тяхната издръжливост при високи натоварвания и не на последно място се осигурява необходимото удобство при използване от страна на майстора. Машините RAIDER Industrial намират място в куфарчето на всеки професионалист, независимо дали той е ангажиран в сферата на ВиК услугите и ремонтите на баня и кухня, или пък се грижи за качествената изолация на жилището или ремонта на покрива. Металообработване, железарски и каменоделски услуги - изпълнението на всички тези дейности вече е по-лесно и сигурно с инструментите Industrial, с гарантираното качество на RAIDER !

Отлична производителност дори при постоянно висока натовареност

Серията Industrial излиза на пазара още през 2017 година, като към 2018 портфолиото на бранда вече включва 27 машини, ориентирани към максимално улеснение на професионалната работа на специалистите, без компромис в качеството! Уникалното предимство на тези продукти е в основата на това, че те са разработени в отговор на специфичните нужди на специалистите, ангажирани в широк диапазон сфери, свързани със строителството и ремонтите. Така машините RAIDER Industrial влизат в употреба както на майстори, насочили усилията си в областта на вътрешните ремонти, така и на професионалисти, предоставящи услуги в сферата на авто обслужването и дори пътното строителство. От монтажа на изолация до изработката и сглобяването на новите мебели - RAIDER Industrial повишава ефективността от работата на всеки професионалист, дори в условия на висока и постоянна натовареност!


RAIDER Industrial – следващото, по-високо стъпало в професионалното оборудване

Богатият асортимент, в комбинация с високото ниво на специализация при машините, превръщат RAIDER Industrial във верен помощник на всеки професионалист! Така на пазара вече можете да откриете 27 машини RAIDER Industrial, като сред тях са:

  • Широка гама ъглошлайфмашини с различна мощност и размер на тялото; 
  • Електропневматични перфоратори, с които къртенето на мазилки и замазки, както и премахването на стари плочки и покрития, става лесно като детска игра;
  • Пистолети за горещ въздух с подобрени параметри и удобен LDC дисплей, който предоставя възможност на майстора за осъществяване на по-добър контрол върху работата на инструмента;
  • Бормашини, ръчни и прободни триони, гайковерти, оберфрези и дори полирмашини - продуктите на RAIDER Industrial са много и предназначени за почти всякакъв вид строително-ремонтни дейности. 

Общото между всички тях обаче е високата производителност, невероятната издръжливост и не на последно място - спокойствието по време на работа! Разгледайте пълната гама машини на RAIDER Industrial и направете смела крачка напред по посока на по-добрата професионална работа, без компромис в качеството: http://industrial.raider.bg/catalog/.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта