Новият уебсайт на Saint-Gobain Weber България ни посреща с впечатляващи подобрения!

Публикувано на 11/06/2018 от Реклама | Последна редакция на 11/06/2018 | Видяно 4 875 пъти

Името на Weber свързваме предимно с решения за фасадата, системи за топлоизолация и полагане на плочки, технически разтвори и индустриални подови настилки. Компанията е на българската строителна сцена от 2001 г., като част от концерна Сен-Гобен. Изпълват със смисъл слогана си “We care”, демонстрирайки реалната си грижа и ангажимент към всички проектанти, строители и крайни потребители на иновативни строителни материали.

От своя страна, Сен-Гобен е производител и разпространител на ключови за един по-качествен живот строителни материали и решения. На световно ниво компанията има водещи позиции в устойчивото строителство. Нейните над 170 хиляди служители оперират в 65 държави, а през 2017 г са реализирани продажби на стойност 40.8 милиарда евро. Освен от Weber, концернът е представляван в България от направленията Eurocoustic, Rigips,  Ecophon, Isover,  както и представителствата Formula, Glass и PAM. На територията на нашата страна са налични два завода с близо сто служители. 

Наред с вече утвърденото високо качество на произведените строителни материали, Saint-Gobain Weber България прави сериозна крачка напред и по отношение на своето подобрено онлайн присъствие. Изцяло новият уебсайт на компанията привлича вниманието с технологични решения и функционалности на топ ниво.


Уебсайтът на Weber вече на нов адрес, с домейн от първо ниво!

Weber България е сред първите компании в световен мащаб, които притежават top level domain - домейн от първо ниво: https://www.bg.weber/. Тази впечатляваща онлайн иновация, съчетана със значително подобрение в дизайна и функционалностите, е предприета заради няколко основни фактора:

  • Бурното и непрекъснато развитие на технологиите и информационните потоци изискват гъвкави и адекватни реакции;
  • Потребителите и клиентите се нуждаят от удобни и лесни за ползване, функционални и естетически издържани онлайн решения;
  • Световни лидери на пазара, каквито са Weber, често стават прицел на злоупотреби с бранда и фалшификации. И тъй като няма друг домейн на .weber, вече всеки потребител на компанията може да е спокоен ипарт сигурен, че е попаднал на оригинала.


Интуитивна търсачка и полезен блог сред значителните подобрения на новия Weber сайт

Впечатляващите подобрения, свързани с новия сайт на Saint-Gobain Weber България далеч не се изчерпват с технологичните специфики на домейна. Последните са надградени с усъвършенствани функционалности, за още по-голямо удобство на потребителите:

  • Интуитивна, прецизна и мощна търсачка. Разработчиците на сайта създават солиден набор от критерии за търсене. Те значително улесняват откриването на най-удачните решения и продукти, дори когато за потребителя не е напълно ясно какво точно търси. Освен стандартното търсене по име на продукт, е възможно такова и по характеристики, технология и място на полагане.
  • Подробен, разширен каталог с технически решения. В него могат да се видят най-разпространените казуси по строителните обекти, както и детайлни разяснения за най-правилните решения.
  • Продуктите и решенията са разпределени по области. Цялата информация е систематизирана по области и по-конкретно - фасади, басейни, бани, тераси, кухни и други. По този начин всеки ползвател на сайта може бързо да се ориентира откъде да стартира ремонтни дейности в съответно помещение и какво да съобрази.
  • Полезен блог за вдъхновение в строителството и техническа информация. Публикациите в него ни помагат да осъзнаем важността на качеството без компромиси, създаването на функционални, удобни и красиви места за живеене, практични съвети за осъществяването им.
  • Вашето weber пространство. В тази специална зона всеки потребител може да обедини цялата му необходима информация за даден проект на едно място. Еднакво полезна е за професионалисти в строителството и за собственици на частни домове.

Посетете новия уебсайт на Saint-Gobain Weber България и се възползвайте от подобрените му функционалности още сега!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта