5 ключови аспекта от ремонта на всеки апартамент

Публикувано на 27/03/2018 от Реклама | Последна редакция на 27/03/2018 | Видяно 4 864 пъти

За поредна година Българска строителна седмица ни срещна с професионалисти от цялата страна, които представиха своите иновативни продукти и услуги. Освен че задоволихме любителския си интерес, успяхме да се запознаем и с множество интригуващи решения за дома и интериора, които без съмнение спомагат за по-доброто качество на живот във всяко модерно жилище. Независимо дали сте успели да посетите събитието, със сигурност ще ви бъде интересно да научите или да си припомните кои са петте зони от всеки апартамент, на които трябва да обърнем особено внимание, когато планираме ремонт. Вижте кои са те, а за качественото изпълнение на всеки интериорен проект потърсете съдействие от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus!


Дръжте влагата далеч от дома с качествена хидроизолация

Изборът на качествени хидроизолационни продукти е особено важно за късметлиите сред вас, които разполагат с просторни и красиви тераси, както и за тези, които обитават жилище на последен етаж и трябва да се погрижат за покрива. Предпазете дома си от разрушителното въздействие на влагата, като потърсите съдействие от професионалистите на Изомакс. Освен с препоръки и съвети за избора на изолационен материал и метод на полагане, майсторите от Изомакс могат да се заемат и със същинския монтаж на изолацията, при това в оптимални срокове и без компромис в качеството на изпълнение. Ако пък държите да направите хидроизолацията на терасата си сами, Изомакс ще ви предостави всички необходими материали и подробни указания за тяхното правилно приложение. Невероятно, нали?


Погрижете се за покрива и прозорците във вашата мансарда

Обитаването на мансарда или жилище на последен етаж без съмнение има някои предимства, като възможността да се наслаждавате на сутрешното си кафе на просторна и слънчева тераса например. Грижата за покрива обаче най-често си остава ангажимент основно за обитателите на подкпокривните пространства, поради което е важно да обърнете специално внимание на тази част от дома си, когато планирате ремонт. Съдействие от професионалисти за ремонт на покрива и поставяне на нови покривни прозорци пък ще получите от Bilka – водещ производител на покривни решения на пазара. Сред широкото разнообразие от продукти на Bilka ще откриете още специализирани отводнителни системи и аксесоари за покрива, за които получавате и пълна гаранция!


Изберете подходящ цвят за отделните стаи в своето жилище

Изборът на нови цветове за помещенията у дома е първата стъпка от планирането на техния освежителен ремонт. И макар на пръв поглед тази задача да изглежда относително лесна, професионалистите от Ада Колор ЕООД знаят, че сме заобиколени от множество интригуващи интериорни тенденции, които обаче не винаги са подходящи за нашия дом. Ето защо специалистите от Българска строителна седмица съветват винаги да съобразите избора на нюанси за стените с големината и осветеността на помещението, така че то да не изглежда твърде схлупено или негостоприемно. Направете обновяването на дома лесно като детска игра с продуктите на Ада Колор ЕООД, марка, спечелила българския пазар със своите качествени интериорни и екстериорни продукти, сред които бои, латекси, лакове и мазилки и много други!


Качествените врати като перфектен завършек към всяко помещение

Интериорните врати са изключително важен детайл от всеки модерен дом, тъй като от една страна осигуряват уединение в помещенията, а от друга - спомагат и за това стаите да бъдат по-топли и уютни. Ето защо е важно да заложите на интериорни врати, изработени от качествени материали и отличаващи се с ненадминат дизайнерски облик! Porta Doors ви дава възможност да избирате измежду десетки модели врати, които се предлагат с различни декоративни детайли от стъкло, така че да паснат на стила във всяка стая на вашия дом. Освен за добрата визия на жилището отвътре, Porta Doors се грижи за вида му и отвън, като предлага широка гама от входни и гаражни врати, отговарящи на всички условия за сигурност и качество.


Осигурете си необходимата сигурност и спокойствие у дома

Всяка мащабна реконструкция на жилището включва и подсилване на сигурността му с нова домофонна система, чрез която да контролирате достъпа до жилищния вход и вашия дом. Всичко необходимо за качесвената система за сигурност на дома ще откриете във фирма Елбраво, официален представител на полските домофонни системи Laskomex и Mifon. Продуктовите серии на Елбраво включват както аналогови и цифрови домофонни системи, така и иновативни системи за сигурност и видеонаблюдение, идентификатори и всички прилежащи аксесоари за контрол и достъп до вашия вход. Гаранционният период на продуктите е до 2 години, като фирмата разполага с коректни професионалисти, които да се погрижат за доставката и монтажа на новите устройства.

Обърнете внимание на всички тези приоритетни аспекти от ремонта на дома, като потърсите информация от професионалистите, представили своите продукти, решения и услуги на Българска строителна седмица 2018! За да получите оферти от доказани специалисти за различни сфери, свързани с обновяването на дома, потърсете съдействие от майстор в MaistorPlus, като направите безплатна заявка още сега!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта