Сбъднати мечти с гранитогрес!

Публикувано на 18/05/2018 от KAI Group | Последна редакция на 18/05/2018 | Видяно 9 130 пъти

KAI Group се превръща в добре утвърден лидер на пазара в България и един от сериозните производители на плочки и гранитогрес в керамичната промишленост в Европа, като изнася повече от половината от продукцията си в над 25 страни в Европа и целия свят.

През 2015 г. KAI Group става официален член на семейството на Mohawk Industries, които са производител номер едно на подови настилки, с производствен капацитет от над 250 милиона квадратни метра на пазари като САЩ, Италия, Испания, Русия, Мексико, Китай и др. Американската компанията притежава също и световно известния италиански бранд Marazzi.

KAI Group работят в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Испания и Италия и благодарение на това вече намираме гранитогреса не само в дневните и спалните, където е традиционно прилаган, а и в коридорите, кухните и баните, които обичайно избягвахме да облечем с дърво, поради практични съображения. Естественият строителен материал съпътства живота на човека от най-древни времена. Ето че вече можем да използваме неговата природна визия и по практичен, дълготраен и уникално лесен за поддръжка начин. У нас водещи в областта са KAI Group, където можем да открием всички съвременни тенденции за приложение на дърво в интериора.


Сбъднати мечти с гранитогрес

С помощта на водещите технологии на KAI Group в керамичната индустрия, като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина иливетроза, всяко помещение е уникално и неповторимо, защото изразява индивидуалния стил и характер на всеки потребител. Предлаганото разнообразие във всички размери, цветове, дизайни, повърхности и декоративни елементи, ще даде възможност на всеки да остави своя почерк в дома си и да се наслади на собствените си идеи.


Едроразмерни фигурални композиции

Луксът е достъпен вече за всеки. Ако помещението ви го изисква като визия, не се колебайте да потърсите този тип фигурални подови настилки.

  • Фигурите могат да бъдат изключително сложни и с богата орнаментика.
  • Кръглите и извити линии не са проблем.
  • Точността на диамантеното рязане дава възможност за възпроизвеждане на орнаменти и дизайни с всякаква сложност.
  • Фантастичната гама от цветове и декорации предизвиква въображението и дава живот на вашите творчески идеи в безкраен ред от геометрични комбинации с едри размери от 120х120 см.

Трябва да знаете, че дори може да бъде сътворен ваш, изцяло специфичен дизайн. Вече няма ограничения! Сбъднете всякакви мечти и хрумвания.


Големите плочи за подова настилка са шик!

Лекота, обем и въздушност на пространството е основното, което дизайнерите търсят при създаването на нов интериор. Що се касае до настилката, когато приложите едроразмерни плочи, за да покриете пода, вие получавате безспорно разширяване на пространството, поради мащаба, който се налага от растера на плочките. Това създава впечатление за спокойствие, хармония и истински шик! Придава се луксозност на помещението и средата за обитаване става изискана, красива и приятна.  

Гранитогресите с големи размери са отлично решение и могат да бъдат с различни десени - имитация на камък, дърво, фигурални композиции. Запознайте се със серии 

  • Посредством винтидж сериите StudioPandora и Vintage можете да постигнете изключително находчива и креативна комбинация между естетика, стил и функционалност.


Мултиформати - модерният избор за подредба на гранитогрес!

Как да постигнем съвременна визия с естествен камък?

Като използваме фантастичната концепция - мултиформати! Какво представлява тя: разполагаме с три еднакви по размер, но различни по структура плочки. С тях постигаме ефекта на повърхност, съставена от много на брой визии, но в различни вариации. А комбинациите между тях, в добавка с неповторимите лица на структурите, придава естествен и разнообразен вид - уникалност за всеки интериор. Така можем да имаме настилка от гранитогрес с визията на естествен камък.

  • Дизайните, които се предлагат, представят различни материали, като мрамор, камък или тухла. Мекотата на мрамора, твърдостта на камъка и естествената топлина на тухлите ще се впишат с лекота в дизайна на вашия дом и градина.
  • Размерите са 30х60 см. и 60х60 см. и се подреждат в три различни структури. Тях може да комбинираме в различен дизайн и подредба, според усещането ни за естетика. Всеки може да остави индивидуалния почерк в дома си.

Дигиталната технология на печат, която имитира отлично натуралния вид на естествените камъни и тухлата, съчетано с техническите качества на гранитогреса, дава неограничени възможности за приложение в дома ви, но и извън него.

Разгледайте сериите Сантана и Навона. Тухла или естествен камък, мрамор или гранит - изборът е ваш. Ние ви предоставяме голямото разнообразие от възможности, а вкусът, дизайнът и естетиката на дома ви са гарантирате, когато се спрете на българския лидер в областта - КAI Group.


Мултифейс, дори на фасадата

Мултифейс е концепция за дизайн на гранитогрес, в която се интерпретират различни по визия каменни повърхности върху плочките от една и съща серия, така че да няма повтаряемост при подредбата им, за да е максимално близка облицовката до тази от природен камък.

  • Серия Спарта са еднакви по размер, но различни по дизайн плочки. Можете да възприемете облицовката с тази серия като съвсем естествена, защото тя успешно възпроизвежда нюансите на камъните в природата.
  • Именно заради техническите качества на гранитогреса можем да използваме мултифейс сериите и за екстериора - т.е. да облечем къщата отвън с такава облицовка, да настелем двора си, без да се притесняваме от климатичните условия.
  • Предлага се в два размера – 15,5х60,5 см. и 30х60 см., както в сивата, така и в кафявата гама.

Разгледайте още серии като Кастра, Парга.


Фототапети от плочки - в банята!

С новата тенденция Фототапети и технологията за висококачествен печат върху плочки можем да внесем в банята всичките си мечти! Запознайте се с няколко вече реализирани идеи, а вашите желания ще бъдат индивидуално изработени по поръчка:

  • Невероятна е красотата на фототапета за баня Waterfall. Водопадът, който е апликиран, е с размер 100х250 см. Може да се разположи до ваната или на свободностояща стена. Така помещението придобива пространственост и се бяга от стандартния вид на баните, които сме свикнали да имаме, чрез реденето на плочки.
  • Елегантната серия Leaves е комбинация от фотореалистично изображение на палмови листа и плочки в бежов пясъчен нюанс. Съчетанието е ефектно, елегантно и уникално.
  • Друга красива серия с подобен ефект на спокойствие и релакс е осигурила серията Boat.
  • Почитателите на флоралните мотиви са си набавили дзен спокойствие с елегантната серия Orchid.
  • Една от най-модните тенденции за 2017 г. бе зеленият мотив на растението от джунглите - Anturium. Той се срещаше навсякъде в интериорния дизайн.


Тухла, камък или мрамор - богат избор на дизайна с гранитогрес

Дали ще заложим на под с мрамор или пък на тухлена облицовка в спалнята - вече всичко е възможно. С помощта на водещите технологии на KAI Group в керамичната индустрия, като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина иливетроза, всяко помещение е уникално и неповторимо, защото изразява индивидуалния стил и характер на всеки потребител.

Предлаганото разнообразие във всички размери, цветове, дизайни, повърхности и декоративни елементи, ще даде възможност на всеки да остави своя почерк и да се наслади на релаксиращите моменти в дома си.

Намерете всичко необходимо за дома си в дистрибуторската мрежа на Kai Group, където ще можете да се докоснете до истинско качество и професионална изработка.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта