Дорада и Романо - серии гранитогрес, еднакво добри за градината и за спалнята ви

Публикувано на 08/05/2018 от KAI Group | Последна редакция на 09/05/2018 | Видяно 5 801 пъти

Колко малко ни трябва да бъдем щастливи... бели тухлички в спалнята. Носят такова спокойствие! Светлина, усещане за уютен дом, чистота и излъчване на съвършенство! Облицовайте спалнята си със серия Романо. Романтичният избор!

Плочките Романо са гранитогресни, комбинация от наредени бели тухли, като размерът им е 30х60 см. Можем да ги наредим хоризонтално зад спалнята си, както и на всяка друга повърхност на стената, за да имаме тази имитация на стена от тухли. Така модерни, белите тухли са подходящи както за спалня, така и за дневна или което и да е друго помещение в дома ни - детска стая, кухня, коридор, дори и баня.

Тъй като качествата на гранитогреса са универсални, той може да се използва и вътре в дома, и извън него. Дълготрайност на експлоатация, лесно почистване, естетичен вид и не на последно място достъпна цена го правят предпочитан избор.


Романтика в градината

Серия Романо може да намерите в различни разцветки. Бяла или керемидена, като истинска тухла. Изборът ви ще бъде подходящ, ако заложите на бял нюанс за интериора, а за екстериора в градината - на натуралния ѝ вид. Тази фасада ще допринасе за уютно и спокойно излъчване на градината ви - перфектното място за отдих, след дълга работна седмица. Бягство от сивотата и стреса на града, вашият собствен домашен оазис.

Тази серия се предлага с размери на плочките 30х60 см. и може да се използва вътре в помещенията, както и отвън в градината. Тъй като плочките са от гранитогрес, експлоатацията им може да е при минусови температури. Издържливостта на външни климатични условия прави тази облицовка желан избор за вашата градина. Не се колебайте да я приложите в дома си, тъй като имитацията е толкова добра, че носи само позитиви за вас - и като естетика, и като бюджет.


Серия Дорада - естетичен каменен под

Предоставяме на вниманието ви серия Дорада - идеалната имитация на естествен камък за дома ви. Като всяка гранитогресна настилка, има отлични качества на експлоатация:

  • ниска изтриваемост;
  • липса на хлъзгавост;
  • висока издръжливост на натоварване;
  • лесно почистване;
  • естетичен вид.

Серията е представител на Керамика Фиоре и е с размери 60х60 см. и 30х60 см. Различните лица на всяка една плочка са резултат от прилагането на високи технологии при производството на гранитогреса. Те позволяват неповтаряемост на елементите, с което добиваме съвсем естествен вид на цялостната настилка, при подредба на много плочки. При тази технология се избягва повтаряемостта на елементите и в никакъв случай не може да ги оприличим на нещо различно от естествена настилка. Така имаме възможност да сме с луксозна, шикозна настилка в дома си, но на цената на обикновен гранитогрес, а не на тази, която има естествения камък.


Дорада - бюджетно решение с луксозен ефектен вид

Бюджетно решение с луксозен ефектен вид - градина, настлана с естествен камък. Разбира се, че може да си го позволим не само в интериора на дома ни. Възможно е, именно защото използваме гранитогрес. Размерите са 30х60 см. и 60х60 см. Можем да редим само от единия вид размер или да ги комбинираме, както бихме сторили с естествената каменна настилка. Тъй като лицата на всяка една плоча са различни, имитацията на камък е безупречна.

Настилката притежава отлични качества, устойчивост на отрицателни температури и всякакви климатични въздействия, тъй като гранитогресът е най-качествената настилка, подходяща за вътрешни и за външни пространства. Лесна за нареждане, естетична, качествена, дълготрайна, отличният избор, който ще направите за дома си.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта