Каменна оптика - в нашите интериори и екстериори, градини, тераси, дори фасади!

Публикувано на 20/02/2018 от KAI Group | Последна редакция на 20/02/2018 | Видяно 5 425 пъти

Камъкът в дома ни е факт! Достъпен, лесен за поддръжка, качествен и толкова естествен на визия! А постигнат чрез използване на гранитогрес - хитрото съвременно решение, носещо само ползи, имащо само предимства!

Ще попитате какви?

  • Качество! Максимална дълготрайност при минимална поддръжка - великолепно поведение при експлоатация и вътре, и вън!
  • Естетика! Великолепна визия, имитираща естествен камък, но с цена, достъпна за всеки българин!
  • Модерен облик! Мултиформати и мултифейс повърхности. Удачно комбиниращи се размери, с различни лица, позволяващи разнообразно съвременно третиране на композициите и максимално близко въздействие до подредбата на естествения камък. И отново - с безспорно по-добро качество и дълготрайност при експлоатация, на минимална цена.
  • Лесна поддръжка! Облекчение за всяка съвременна домакиня, която не иска да робува на дома си.
  • Практичност! Повърхности, подходящи за различните видове помещения като грапавост, устойчивост против хлъзгане.
  • Възможност за използване във всички видове помещения - дневни, спални, бани, кухни, тераси.
  • Полагане върху разновидни повърхности - подове, стени, а защо не и наклонени тавани.
  • Вън и вътре! Еднакво добро поведение във и извън помещенията. Устойчиви на климатични въздействия и промени на температурата. За настилка в помещенията и за облицовка на стените вътре и дори вън на фасадите!


Фасада от камък

Колко хубаво! Вече можем да имаме дом, облечен с камък! И с перфектна визия! Можем да си го позволим, защото:

  • не е скъп;
  • качествен и дълготраен е;
  • лесен за поддръжка, красив е и визията му е съвременна.

Със серията СПАРТА можем да се гордеем с дома си, при все че понякога стандартът в страната ни е проблем, за нас това няма да бъде повод за притеснение, тъй като стойността на тази перфектна имитация на естествен камък е достъпна за всеки българин.


Уникален стил в модерната дневна

Започнахме от фасадата, за да влезем вътре в дома, където можем да продължим същата линия и да съответства на външната фасада. Естетичната визия на каменната ни настилка ни носи истинска награда, шик и лукс. Колко му е - с КАИ е възможно! Опитайте!

Нека си позволим домът ни да е съвременен, с най-модерна визия в духа на мултифейс и мултиформати. Растерът на настилката редува равноделните си размери в специфично редене, което дава разнообразие и максимално се приближава до подредбата на естествения камък. А технологията мултифейс дава различни повърхности на всяка плочка, така че за всеки гост няма съмнение - това е естествен камък!


Спалнята, облечена с камък

Можем да разположим навсякъде тази естетична облицовка от камък. Особено в спалнята, където да ни носи спокойствие, хармония и умиротворение след дълъг работен ден. Можем да разположим камъка като основна облицовка във всяко помещение, което пожелаем. Качествата на гранитогреса ни позволяват да го използваме безпрепятствено, както вътре в помещението, така и да му позволим да излезе навън, на терасата или в градината, като с това ще постигнем сливане на природата с дома ни. Съвсем съвременно решение, заслужаващо уважение!

Цветовете на керамиката са в естествените нюанси на естествения камък:

  • антрацит;
  • сиво;
  • бежово.


Хармоничен архитектурен ансамбъл в двора

Обиколихме целия дом, за да стигнем и до двора, където имаме възможността да се разхождаме боси по чистата настилка. Повърхността е толкова приятна на допир! И безопасна, защото не се хлъзга. Тя е от гранитогрес, имитиращ естествен камък. Най-доброто решение.

Какъвто е стилът вътре в дома ни и по фасадата на къщата ни, такъв може да бъде и в градината, без да имаме еклектика от неподходящо подбрани каменни облицовки. Фактът, че можем да използваме настилката и облицовката еднакво добре и вътре, и вън, ни улеснява да придобием дизайнерска съвременна визия в един стил, която да сформира хармоничен архитектурен ансамбъл с естетично въздействие - това вече наистина е нашият дом!


Луксозната баня в наши дни

Банята днес. Тя отдавна не е просто място със санитарни уреди. Помислете за банята у дома, как изглежда, как са подредени аксесоарите и каква е настилката на пода и стените. А сега я облечете с камък. Какво получавате?

  • Достойно излъчване, създаващо спокойствие и уют.
  • Разкош и лукс, които можем да си позволим.
  • Хармония с цялостната визия в дома ни.
  • Добра цена и оптимално решение за всеки вкус.
  • Практичност. Дълготрайност. Ефективност.

Възползвайте се от дизайнерска подредба на настилките и облицовките с широк спектър от възможности за нареждане и избор на нюанси в естествената цветова гама на камъка.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта