Мраморната настилка - лукс, достъпен за всеки!

Публикувано на 07/02/2018 от KAI Group | Последна редакция на 07/02/2018 | Видяно 6 144 пъти

Ако вие сте от хората, които желаят да имат луксозна и качествена настилка в дома си, то значи безспорно мраморната настилка НАВОНА е вашата. Материалът, от който е тя всъщност е гранитогрес, но имитацията на мрамор е толкова добра, че визуално е съвсем същата като естествения мрамор. Той е символ на лукс и естетика още от древни времена и всеки желае да го притежава в дома си. Но поради високата му стойност малко хора могат да си позволят такъв разкош - камъкът на императорите! И въпреки това съвременните технологии позволяват да го имаме във вид на гранитогрес. Освен че по визия не отстъпва никак на естествения материал, настилката от гранитогрес има и предимство - тя е изключително трайна и лесна за поддръжка, с невероятна износоустойчивост, каквато за съжаление естественият мрамор не притежава.


Мрамор пред камината в дневната

Гранитогресните настилки във вид на мрамор са подходящи за всекидневната, където желаем да живеем просторно и чисто. Изборът е безопасен за употреба в близост до камината и въздейства уютно с топлото си и меко естествено излъчване.

  • Плочките от гранитогрес са изпечени при температури от над 1200°C и са все по-популярна алтернатива на традиционната настилка от естествен мрамор.
  • Те са твърди, устойчиви на надраскване и петна, не се изтриват лесно, като естествения материал, което ги прави чудесен избор за вашата дневна.
  • Серията Навона е с мултиформатни размери на плочките. С три еднакви по размер, но различни по структура плочки, постигаме ефекта на повърхност, съставена от много на брой размери в различни вариации. Комбинациите между тях, в добавка с неповторимите лица на структурите, придават естествен и разнообразен вид на интериора на дневната.

Размерите са 30х60 и 60х60 см., които се съчетават в три различни структури, даващи възможност да подредим настилката така, че да няма повтаряемост на лицата и тя да изглежда наистина естествена.


Светлина, белота, чистота - с една дума мрамор!

Настилката с тази лека, естествена и приятна визия е идеална за създаването на просторно светло пространство, в което да се чувстваме спокойно и свежо! Тя е перфектна за дневната, която често е обединена с кухненски кът и трапезария, където се събира цялото семейство за отмора след дълъг изморителен ден.

Естественият облик на мрамора, съвременната подредба в концепция мултиформати и практичността на гранитогреса осигуряват красиво оформление на дома ни, както и лукс, който много от нас търсят, създават ни чувство на достойнство и гордост. Същевременно облекчават грижите на домакините за дома, осигуряват изключителна дълготрайност и лесно почистване.


Съвременна спалня, настлана с мрамор

Навона е серията, която можем да използваме по най-различен начин.

  • С тези гранитогресни плочки можем да "облечем" не само пода в дневната, а и да се плъзнем по стените на спалнята, като с това ще си осигурим съвременна визия, стилност и елегантност на пространството за отмора.
  • Можем да редим плочките по пода, стените и по различни наклонени повърхности.
  • Тази настилка и облицовка е подходяща не само за вътрешни, но и за външни пространства. Ако вътрешното помещение разполага с голяма тераса, бихме могли да изберем един и същи материал за спалнята и терасата, като с това визуално ще обединим двете пространства и ще осигурим връзката вън-вътре - природа-жилище.

В едно изречение: можем да прилагаме идеята за луксозното въздействие на мрамора навсякъде - в дневната, спалнята, кухнята, коридора и банята.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ЕТ "Венетон" VIP
Електроуслуги, София
141 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
ЕТ "Венетон" VIP
Електроуслуги, София
141 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
27 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
13 извършени проекта