Мултифейс - съвременната керамика!

Публикувано на 15/01/2018 от KAI Group | Последна редакция на 15/01/2018 | Видяно 5 900 пъти

Мултифейс е концепция за дизайн на гранитогрес, в която се интерпретират различни по визия каменни повърхности върху плочките от една и съща серия, така че да няма повтаряемост при подредбата им, за да е максимално близка облицовката до тази от природен камък.

Серия Спарта са еднакви по размер, но различни по дизайн плочки. Можете да възприемете облицовката с тази серия като съвсем естествена, защото тя успешно възпроизвежда нюансите на камъните в природата.

Съчетанието на различни цветове и текстури е толкова умело, че очите ни възприемат съвсем естествено тази настилка и облицовка, така че можем смело да я използваме, за да внесем очарование и топлина в интериора и екстериора на дома. Именно заради техническите качества на гранитогреса можем да използваме мултифейс сериите и за екстериора - т.е. да облечем къщата отвън с такава облицовка, да настелем двора си, без да се притесняваме от климатичните условия.

Предлага се в два размера – 15,5х60,5 и 30х60 см, както в сивата, така и в кафявата гама. 

Сериите, които ви представяме тук, са имитация на естествен камък.


Кастра - лукс и шик в облицовките!

Кастра е серията, която ще внесе ахроматичен баланс на вашия дом. На фона на така елегантната комбинация от плочки, които са с изключително разнообразни лица в сиво-бежова палитра, ще изпъкнат достойнствата на вашата къща и цялостната ѝ визия.

Използва се основно, за да облече с "камък" стените в интериора и екстериора.

Универсалността на визията е толкова голяма, че може да се впише в различни архитектурни стилове и да спомага в реализирането и вижданията на дизайнерите. Предлага се в размер от 15.5x60.5 см. 

Както и в другите серии от мултифейс, плочките са с един размер, но с различен дизайн и когато те се комбинират без да има повтаряемост на лицата, постигаме успешно възпроизвеждането на облицовката от естествен камък.


Парга - лека, чиста и спретната визия за вашия двор

Ако желаете да облицовате двора си с качествена настилка с елегантен лек и свеж сивкав нюанс на камъка, не се колебайте да използвате серията Парга. Можем да използваме този тип гранитогресни плочки дори около басейна.

Гранитогресът е с перфектни качества за външни условия, тъй като е издържлив на резки температурни промени, устойчив е на всякакви агресивни условия на външната среда, в същото време е здрава настилка, която не може да бъде лесно компрометирана при експлоатация, тъй като има голяма износоустойчивост. Повърхността му не е хлъзгава, което го прави безопасен, когато е мокър, както би било край вашия басейн.

Визията на серия Парга е подходяща и за употреба вътре в къщата. Можем да облицоваме стената във всекидневната с тази облицовка, а също и пода, за да постигнем една съвременна визия на нашето жилище.


Мултифейс навсякъде

Концепцията мултифейс е приложима навсякъде! И вътре, и вън, а също и за всички функционално различни помещения. Това, че материалът е гранитогрес само може да ни радва, защото дава всичките си предимства на качествена облицовка на многократно по-достъпна цена от естествения камък.

Така с малко средства можем да придобием красива облицовка, за да стане нашият дом едно мечтано, луксозно и желано място.

С използването на различни лица на повърхностите на плочките ще можем да се гордеем, че ще имаме една разнообразна фасада, която окото на непрофесионалиста няма да разпознае като имитация на камък.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ЕТ "Венетон" VIP
Електроуслуги, София
141 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, Варна
5 извършени проекта
ЕТ "Венетон" VIP
Електроуслуги, София
141 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
20 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
80 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД
Цялостен ремонт, София
50 извършени проекта