Присъствието на съвременните световни тенденции в българските бани

Публикувано на 22/08/2017 от KAI Group | Последна редакция на 28/08/2017 | Видяно 7 370 пъти

Сутрин буквално отваряме очите си в банята! Вечер отново последната ни среща е с банята, преди да ни обгърнат топлите завивки. Помещението, което ни грабва сутрин смело и ни изпраща вечер с любов. Там искаме да се чувстваме добре. Банята е нашето интимно място, в което се трансформираме от състояние на покой в делова форма на духа и тялото си и обратно. Нека я направим истински свежа, приветлива и привлекателна, защото макар и да е кратък престоят ни в нея, той е ежедневен и истински съкровен. Самочувствието, здравето и състоянието на духа ни пряко зависят от качествената почивка и отмора в това помещение.

С лекота можем да го оформим качествено, чрез използване на фаянсовите плочки с глазурен слой, който запечатва повърхността им и ги прави водоустойчиви и лесни за почистване и поддръжка.

С помощта на водещите технологии на KAI Group в керамичната индустрия, като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина иливетроза, всяка баня е уникална и неповторима, защото изразява индивидуалния стил и характер на всеки потребител. Предлагането на разнообразие във всички размери, цветове, дизайни, повърхности и декоративни елементи, ще даде възможност на всеки да остави своя почерк в банята и да се наслади на релаксиращите моменти в нея.


Текстилен дизайн и бродерии в банята, вече да!

Текстилният дизайн вече може да радва окото и в баните. Бродиран върху керамични фаянсови повърхности, той вдъхва неповторим уют и изящна декорация на нашето съкровено интимно пространство. Вече може да превърнем банята в изящен будоар, където да подготвяме тоалета си за деловия ден или пък за романтична вечер с любимия. Качеството на печат е толкова усъвършенствано, че имитацията на текстилни нишки и бродерия може да бъде объркана с истинските такива.

Източник

Серията Велвет ще откриете в два основни елегантни цвята - синьо и бежово, а специалните ефекти по повърхността на плочките допълнително подсилват реализма на текстилния дизайн. Релефът по плочките създава истинска дълбочина на възприятието, а в същото време те остават лесни за поддръжка и позволяват отлична хигиена в банята.


Декорация с изящни тапети от фаянс в банята

Тапет в банята е съвременната наложила се тенденция за 2017 година. Всички световни марки залагат на нея, като се предлага изключително разнообразие на десените. Показаната серия Силк е предназначена за баня, със специални ефекти по повърхността на плочката, които я правят оригинално решение за интериора. Основните плочки на Силк са в размер 25х40 см., както и декорите зиг-заг, които имат интересни релефни форми. Флоралните декори на серията формират изумителни стенни пана в размер 50х40 см., които придават оригинален вид на интериора и спомагат за уютното и свежо излъчване на вашата баня. Място, в което да се чувствате наистина у дома си.


Съвременен прочит на класическия камък в банята

Облицовката на банята с камък е класическа интерпретация още от незапомнени исторически времена. Може би най-естествената и асоциативна с природата форма всъщност се явява камъкът, напомняйки ни за корито от скали на планински водопад, езеро или река. Така съвсем естествено го внасяме като материал в дома си. Нове е серия за баня за любителите на нюансите в сиво. Предлагана в модерния размер 20х50 см. с два различни тематични декора. За любителите на стилизираните флорални елементи, Нове предлага графики с листа, а за тези, които предпочитат геометричните форми, има и декор мозайка. Комбинацията от геометрия и флорални мотиви дава възможност да бъде удовлетворен всеки вкус.


Полъх на нежна магнолия в банята

Ако сте по-романтични и ви е нужна повече нежност и меко излъчване на банята, то серията Pastel е точно за вас. Цветът на нежната магнолия ще ви обгърне с любов. Пастел в размер 25х40 см. е чудесна комбинация от дърво и флорални елементи, която придава на банята запомнящ се характер. Изчистената визия на дърво и свежестта на Магнолия, решени в сиви и бежови нюанси, се адаптират към всеки интериор. Можем да избираме от въздействие на камък, дърво или комбинация от двете.

Източник

Дизайнът на вашата баня е във вашите ръце. Каквото ви е на сърцето, може да го реализирате в дома си, съвсем лесно и достъпно, по най-съвременен начин и с най-високо качество.


Тагове:

Тенденции

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта