NOVACOLOR - декоративни бои и мазилки за вашия по-красив и стилен дом

Публикувано на 24/07/2017 от Виктория Маринова | Последна редакция на 27/07/2017 | Видяно 6 123 пъти

Вече повече от двадесет години Novacolor предлага на своите клиенти безкомпромисно качество и персонално отношение към всеки интериорен проект. Благодарение на взискателния избор на висококачествени суровини и нестихващата креативност на управленския си екип, компанията постепенно разширява продуктовата си гама, така че днес предлага на домакинствата от цял свят неизчерпаем избор от декоративни бои и мазилки, които ще преобърнат изцяло представата ви за модерен дом! Създадена през 1982 година в слънчева Италия, марката има за цел да отговори на високите очаквания на своите клиенти, като насочва усилията си по посока на създаването на продукти за вътрешно и външно оформление на дома, които обаче са щадящи и към природата.


Венециански декоративни мазилки с несравнимо качество

Венецианската мазилка е едно от най-модерните и интересни решения за декориране на дома, което съчетава изумителна дълготрайност и впечатляващ креативен дизайн. Сред огромните предимства на този тип декоративни мазилки е тяхната завидна устойчивост на промени в температурата и интензивна влага. Това прави подобен тип декоративни покрития наистина универсални, като днес те са приложими не само в уютния хол или удобната спалня, но придават стилен завършек дори на често подценявани помещения като антрето и коридора например. Novacolor обединява всички тези предимства на венецианските мазилки, като доказва, че постигането на уникален мраморен, метализиран или огледален ефект у дома с подобен тип декоративно покритие днес е не само напълно възможно, но и наистина лесно!


Перлените мазилки позволяват невероятни декоративни ефекти

Високото качество на продуктите и неизчерпаемите възможности откъм дизайн без съмнение са основополагащи фактори за избора на декоративно покритие за дома. Възможността обаче да дадем своя собствен принос за това жилището ни да изглежда по-приветливо и елегантно е ключът към съвършенството при създаването на декоративни мазилки и бои. Novacolor отговаря и на това предизвикателство, създавайки уникални перлени декоратвни мазилки, които се отличават с лесно и практично нанасяне, така че да бъдат по силите, както на опитните професионалисти, така и на новобранците в занаята. От меки перлени ефекти и артистични светлосенки до експресивния и интригуващ релеф по стените – перлените декоративни мазилки ви дават възможност да пресъздадете огромно разнообразие от ефекти, благодарение на специалните пясъчни и метални частици, които са неизменна част от състава им.


Травертино мазилки за един по-уютен и гостоприемен дом

Травертино мазилките, предлагани от Novacolor, ще направят домa ви по-стилен и красив, както отвътре, така и отвън! Този тип декоративни покрития въплъщават елегантната визия на камъка травертин, който вдъхновява и наименованието им, като намеква за тяхната невероятна издръжливост и впечатляващ дизайн. Здравината и устойчивостта обаче съвсем не са единствените качества, с които този тип мазилки ще грабнат симпатиите ви. В стремежа си да превърнат всеки интериорен проект в красива реалност, Novacolor предлага изключително богато разнообразие от цветове и ефекти, които правят травертино мазилките все по-често използвани, както в съвременните жилища, така и в редица обществени сгради. Novacolor комбинира широката гама от нюанси и ефекти за декоративните мазилки с несравнимото качество, характерно за тази марка продукти, така че да може да отговори на очакванията и изискванията на всеки клиент, превръщайки неговия личен проект в посока за иновативното развитие.


Интериорни и екстериорни бои, съобразени с грижата за околната среда

В целта си да направи съвременния дом по-уютен и красив, Novacolor си сътрудничи успешно с CAP Arreghini, един от водещите производители на интериорни бои и покрития за метал, дърво и др. От прецизния подбор на материалите до грижата за околната среда, CAP Arreghini предоставя на своите клиенти качество без еквивалент на пазара, което обаче е съобразено и с установените стандарти за зелено строителство, като за тази цел компанията насочва усилията си в развитие на възможно по-щадящи и екологично чисти продукти. Друго огромно предимство на боите на CAP Arreghini е тяхната достъпност и лесна приложимост, което ги прави подходящи както за мащабни интериорни проекти, така и за частичното освежаване на хола или кухнята например. Невероятно, нали?

Декорирането на дома вече е лесно, удобно и изключително приятно с помощта на декоративните бои и мазилки за външно и вътрешно оформление на Novacolor! Разгледайте сами продуктовата гама на компанията и се уверете сами, че понякога мисията за създаването на уютен и хармоничен дом върви ръка за ръка с високото качество и осмислената грижа за околната среда!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта