5 трапезни маси с наистина уникален дизайн

Публикувано на 13/08/2021 от Теди Демирева | Последна редакция на 30/09/2021 | Видяно 3 997 пъти

Дори да нямате впечатляваща гледка от трапезарията, винаги можете да я направите наистина страхотна с една великолепна маса, която да привлече вниманието. Но как изглежда трапезната маса е важно не само заради интериора, а и заради удоволствието да похапвате на нея.

Различните маси могат да променят цялостната атмосфера, за да ви създават всеки ден точно онова усещане за дом, от което имате нужда.

Ето нашите предложения за уникални трапезни маси, които можете да поставите в дневната си с удоволствие и гордост. Ако се нуждаете от допълнителна помощ, винаги можете да се обърнете към професионалните дизайнери и архитекти, регистрирани в платформата на MaistorPlus, които ще ви бъдат от помощ при обзавеждането на вашия дом! 


Стъклена маса

Стъклото е шикозно, модерно и винаги изглежда ефектно – осигурява пространство в стаята, като в същото време само по себе си е елегантно и красиво. 

Тази „летяща“ във въздуха маса е сред фаворитите ни – семпла, модерна и впечатляваща.


Маса от натурално дърво

Дървото е винаги на мода – топло, уютно и красиво. Този път обаче сме подбрали една невероятна маса от естествено дърво, което е съхранило всичките си несъвършенства, извивки и естествени красоти. Това е страхотен начин да се чувствате близо до природата.


Маса с живи растения

За всички онези, на които гората истински им липсва в забързаните градски дни, имаме още по-смело предложение – маса, в която расте истинска, жива трева. Това е обикновен райграс, който не изисква особени грижи, но има зашеметяващо красив цвят и създава невероятното усещане за дом сред природата.


Маса от дърво и епоксидна смола

Това е последният писък на модата – технология, която позволява създаването на маси с истински уникален дизайн и голяма дълготрайност. Епоксидната смола позволява да се разкрият всички мънички детайли от естествената красота на суровото дърво, като в същото време го съхранява изключително добре и прави масата лесна за използване и почистване.


Маса от бетон

Необичайна, но модерна – такава е последната маса, която ще ви покажем. Това е маса от лят бетон с геометрични форми, подходяща за любителите на актуалния индустриален стил на обзавеждане. Е, не можете да я преместите, но пък можете да сте сигурни, че ще е вечна.

Ако се затруднявате да реализирате вашите идеи и ви е необходима помощ и съдействие, можете да се допитате до регистрираните при нас професионални дизайнери и архитекти! Направете безплатна заявка в платформата сега и сравнете офертите на доказани професионалисти, които ще ви съдействат с преобразяването на дома!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Евгени Петров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта