12 интригуващи и забавни дизайна на кухненски прибори

Публикувано на 17/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 14/07/2016 | Видяно 10 191 пъти

Хей, ръчички, хей ги две, с тях си хапвам най-добре! А вие какво бихте похапнали с тези интересни прибори?


За директен обстрел

Забавлението започва със специалното участие на брокол и лъжица, ъпгрейдната с пружина. Само някой да е посмял да оспори полезността на този прекрасен зеленчук и можете скорострелно да му го доставите с бърз полет до чинията му.

Вижте още: Как да почистим и полираме медните изделия у дома


12 интригуващи и забавни дизайна на кухненски прибори

Храненето не е просто задоволяване на елементарни физически необходимости. Това е специален ритуал, изискващ нужното уважение и специално отношение. Още повече, че е в състояние да изстреля всеки в едно по-весело измерение, стига да използва съответните стимули за това. Ако пък искате още повече да подобрите настроението си, като освежите дома си, можете безплатно да заявите ремонт от специалисти близо до вас.


Готови за излитане

Като заговорихме за полети, ето че на хоризонта се задава още един уникален прибор, искащ разрешение за излитане с поредната вкусна хапка. Отлична залъгалка за злояди малчугани.


Герои на градинарския труд

Само истински герои на градинарския труд могат да оценят дизайна на този комплект прибори. Всеки може да рови в чинията си, а сега пробвайте и да я прекопаете!

Вижте още: Променете облика на градината


Изток и Запад

Кой би помислил, че обединение между Изтока и Запада може да се случи с помощта на кухненски прибори? Вие в кой вариант бихте ги използвали по-често?


Две в едно

Ако сте от тези, които не просто обичат оптимизирането на пространството, а го издигат в култ, тази вилицо-лъжица е само за вас. Бихме посъветвали дизайнерите при следващата версия да помислят и за нож от другата страна.


Време е за пикник!

Когато времето е хубаво, слънцето грее, поляните ни зоват, то тогава е точният момент да си организираме пикник. Предложението на авторите на този комплект прибори е да си носим само пласмасови накрайници, а дръжките да вземем назаем от гората и да ги върнем на място след използване.


Златно изящество

Истинско златно изящество е това произведение на изкуството. Всъщност, да се консумира храна с прибори, изработени от благороден метал, не е просто каприз и демонстрация на високо положение в обществото. Говори се, че е по-полезно, сравнено с обичайно използваните материали. Не и за джоба на всеки, вероятно.


Само за майстори

Предимството на този сет прибори е, че дори да тръгне да ви се разглобява масата в процес на хранене, имате нужните инструменти да предотвратите това. Нищо работа за един майстор!


Перфектен улов

Да хванете златната рибка си е рисковано начинание. Току виж ви изпълнила желанията. Далеч по-безопасно е просто да си хапнете вкусна гозба с прибори, оформени като рибки.


Здрава захапка

Още малко и нямаше да можем да ви покажем тези прибори. Очевидно някой с извънредно добър апетит и здрава захапка не е дочакал десерта и се е заел с тях.


Нежни пеперуди

Нежни пеперуди са накацали върху тези красиви прибори и нямат никакво намерение да отлетят от тях. С такива кухненски пособия храната сигурно е още по-вкусна.

Събуди ли се и вашият апетит за нещо интригуващо и забавно в дома ви? При необходимост от позитивни промени в интериора, винаги можете да се обърнете към професионалисти. Заявете безплатно проект, сравнете оферти, изберете начин за комуникация с майсторите и наемете този, който се доближава максимално до вашите изисквания.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта