Битката на чашите I: Романтика Vs. Ужаси

Публикувано на 09/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 4 927 пъти

Прегръдката е жест на нежни, топли чувства, разпознаваем на много места по света. Ако филмовите сцени, в които двамата влюбени герои се гушкат, ви изпълват с умиление, е много вероятно да започвате деня си в кафе, сервирано в такива чаши.

Вижте още: 14 уникални дизайнерски маси


Битката на чашите I: Романтика Vs. Ужаси

Обичате ли да ходите на кино? Ако ви предложат да избирате между билет за романтична комедия или филм на ужасите, какво ще предпочетете? Кое е по-интересно, по-заслужаващо вниманието? Романтичната комедия, разбира се-красиви човешки отношения, великолепни пейзажи, хепиенд... Напротив! Филмът на ужасите дава истинската тръпка-напрегната музика, прегладнели чудовища и неповторимото усещане да се чудиш как да отскочиш до тоалетната посред нощ. Вие от коя страна на спора бихте застанали? И каква чаша бихте предпочели, според избора си, нека да се опитаме да отгатнем сега... А ако междувременно имате нужда от ремонт или освежаване на жилището си, можете да се обърнете към професионалистите в MaistorPlus.


Нещо е пропълзяло в чашата ми!

Паякът бавно се промъква, дебне жертвата си. Компания му правят още тъмни и страшни, гладни твари. А вие си умирате да гледате такива кадри. Тогава и чаши с промъкнали се вътре гадинки, били те и порцеланови, ще намерят място у вас.

Вижте още: 13 забавни кухненски изобретения


Романтичният жираф!

Ако, виждайки тази чаша, първото, което си помислихте, беше, че този симпатичен жираф не пасе цветята, а иска да ги поднесе на любимата си, то вие сте романтик. И много ще се зарадвате да си отнесете тази чаша вкъщи.


Внимание! Чудовище!

Бисквитеното чудовище не предизвиква точно ужас. Но все пак си е чудовище. Освен това, мисълта, че може да се промъкне вечерта в кухнята и да опустоши всичките ви запаси от сладки, е доста плашеща, признайте си!


Мечешка прегръдка!

Мечето, безспорно, се свързва с гушкането. Пак стигнахме до прегръдките, макар и мечешки. Тази чаша би се превърнала в любима за всяка романтична душа.


В банята съм!

Първа сцена в банята. Тя е под душа или във ваната. Мисли си за него. Той прави същото в неговата баня. Музиката е красива. Романтика!
Втора сцена, пак в банята. Тя се къпе. Напълно спокойна е. Музиката става напрегната, напряга се главната героиня. Напрягаме се и ние, в очакване кога точно ще започнем да пищим, заедно с къпещата се, когато онзи силует с ножа се появи.
В случая ни е трудно да определим феновете на романтични комедии или на ужаси ще използват чаши с къпещо се момиче. Помагайте!

Вижте още: Битката на чашите (част 2): Оптимисти Vs. Песимисти


Знаеш ли, че имаш страшни очи?

Или, може би, предпочитате филми, в които кожата на поне половината от персонажите е подозрително бледа. Буквално им липсва живец и въпреки това се разхождат наляво-надясно като едни истински зомбита. Всъщност тази чаша ще се понрави и на феновете на Kiss.


Покани ме вкъщи!

Преди да се превърнат в част от съмнителни любовни истории за тийнейджъри, вампирите си бяха запазена марка за филмите за ужаси. Все пак, ако откривате романтика в това да ви захапят за врата, можете да поканите тази чаша вкъщи.


Поднасям ти роза!

Мечтаете си любимият да ви поднася кафето сутрин в леглото. Придружено с няколко ароматни бисквитки и картичка с мило послание. Романтиката ще е напълно завършена с изящна чаша, вдъхновена от символа на любовта-розата.


Тук има призрак!

Страшните истории за зловещи замъци, населени с духове, са ви любими още от детството? Изгледали сте всички знайни и незнайни призрачни филми? Какво би ви спряло тогава да се наслаждавате на любимо питие, сервирано в подобна чаша?

Коя от тези чаши бихте използвали в кухнята, дневната, а защо не и в спалнята? Докато правите избора си, не забравяйте, че при нужда от ремонт, за което и да е от тези помещения, можете да разчитате на специалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, разгледайте офертите и се спрете на най-добрата за вас.


Тагове:

Декорация

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
83 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта