Кухня от бъдещето: Artematica Vitrum

Публикувано на 20/02/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 20/07/2016 | Видяно 10 596 пъти

Постоянно развиващият се и динамичен свят, в който живеем, ни предлага изключителни възможности, можем да пренесем модерното и иновативното в обзавеждането на дома си. От невероятно практични уреди и пособия до мултифункционални мебели, на пазара днес можем да намерим всичко, от което се нуждае нашето жилище, независимо от пространството, с което разполагаме. Вдъхновени от тези разкошни и удобни интериорни решения, днес ви представяме едно наистина интересно предложение за кухненски шкафове, а именно Artematica Vitrum. Предполагате ли от какъв материал са направени? Ако паснат на вашия стил и вкус, пуснете безплатна заявка за мебели по поръчка, описвайки какво желаете, и очаквайте предложенията на специалистите.


Уникален материал

Artematica Vitrum е продукт на известната италианска компания Valcucine, която се стреми към постигане на съвършенство чрез възродяване на стари занаятчийски традиции и внимание към всеки дребен детайл. Най-специфичното и изненадващо за този продукт е, че е направен от стъкло. Да, точно така. Стъклото бързо и категорично обхваща все по-големи територии от съвременния бит, излизайки от обичайните си рамки на приложение.


Функционалност

Кухненските модули, предлагани от Valcucine, съчетават модерен дизайн, функционалност и природосъобразност. Елегантните чекмеджета например са конструирани така, че да издържат и тежки предмети, като имат опцията за поставяне на различни дървени прегради, които да разделят приборите. Хитро, нали?

Виж още: Тенденции за обзавеждане на кухни през 2015г.


Издръжливост

За да увеличат устойчивостта на кухненския плот, създателите на Artematica Vitrum с помощта на нанотехнологиите, прилагат въглеродни молекули в стъклената му повърхност. Така тя не само е по-лесна за почистване, но и изключително твърда и издръжлива.

Виж още: 9 креативни идеи за малка кухня


Кухненски остров с фантастичен дизайн

Кухненският остров пък дава възможност за максимално оползотворяване на пространството, тъй като функционалността му не отстъпва на всеки друг кухненски модул. В основата му стои стоманата, а прозрачното стъкло го прави не само уникален откъм дизайн, но и дава чудесна видимост в цялата кухня.


Кухненският модул крие неподозирани възможности

От особено значение е и задната част на кухненския модул, която разполага с възможност за съхранение на различни важни пособия. Можете да избирате между алуминий и неръждаема стомана като материали, както и дали да бъде разположена до стената или като част от кухненския остров.


С внимание към природата

Виж още: Обзавеждане и декорация на здравословна кухня

Вниманието към природата и нашето здраве провокира Valcucine да използва бои на водна основа за лакирането на стъклените врати. Това намалява концентрацията на синтетични елементи, като напълно изключва канцерогенните такива.

Сигурни сме, че Artematica Vitrum от Valcucine ви вдъхнови да сътворите промяна и в своята кухня. Споделете с нас други иновативни интериорни решения, на които вие сте заложили в дома си, а ако тепърва ще го обновявате, направете безплатна заявка за ремонт на кухня и разгледайте офертите на майсторите, регистрирани в платформата, можете да поръчате мебели, пасващи на вашия стил. Сравнете предложенията, вижте оценки за работата на професионалистите и с тяхна помощ създайте модерната кухня-мечта!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
27 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта