Идеи за блестяща и комфортна кухня с лампи под шкафовете

Публикувано на 13/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/07/2016 | Видяно 16 613 пъти

Необходимостта от светлина в кухнята е просто неизбежна. Почти всичко, което правим там, изисква добра видимост, организираност и комфорт. Стенните шкафове са една вечна кухненска класика - безспорно са много удобни и функционални. Дотук добре, но с поставянето им възниква един подценяван проблем - пространството между тях и плотовете остава слабо осветено, а това затруднява работата ни. Чрез поставянето на лампи под тези шкафове, можете да улесните домакинските си дейности и да се сдобиете с една блестяща и красива кухня. За да извършите безпроблемно и прецизно всички ремонтни дейности, потърсете специалистите близо до вас!


Светлина, попадаща директно върху плота

Само който не я е пробвал, не знае колко удобна и брилянтна е тази идея. Светлината, която осигуряват лампите под шкафовете, ви дава пълен поглед над всички дейности, за прецизно и лесно изпълнение. Освен това, едва ли има по-добър начин да почиствате плотовете до пълен перфекционизъм. Ако пък искате да прикриете някое и друго петънце от неочаквани гости, просто угасете осветлението!

Виж още: Хладилници със стъклени врати - идеи за блясък и стил в кухнята


Най-организираното помещение

Съчетайте цвета на светлината с мебелите, направете си кофортни П или Г-образни плотове и се насладете на възможността да се вихрите в една изключително подредена и красива кухня.


Внесете нотки уют и топлота

Мека и дискретна светлина, кафеникаво-млечни цветове по стените и обзавеждането - не е ли идилия за една домакиня? Да приветстваме уюта, дори докато готвим! Важно е да отбележим, че тези тонове са като мед за очите - те не дразнят погледа и не предизвикват умора, а тъкмо обратното - успокояват и помагат на зрението лесно да се адаптира.

Виж още: Елегантни абсорбатори за модерни кухни


Преоткрийте цветното настроение

За по-смелите от вас изполването на цветни лампи би било перфектният път към внасяне на настроение в интериора. Съществуват устройства с променлива светлина, която плавно преминава през много разнообразни нюанси. Използвайте личното си вдъхновение и въображение и не се колебайте да осъществите всички идеи, които биха могли да ви хрумнат - това, преди всичко, е вашата кухня!


Футуристични ефекти в кухнята

Като продължение на горната идея, ви представяме и още един невероятен начин да изпълните стаята с нестандартно настроение. Сини лед-лампи, монтирани не под стенните шкафове, а под тези, поставени по пода. Това изисква високи и фини крачета или вграждане в стената, за да се освободи достатъчно пространство, през което интересната светлина да проправя своя път.

Виж още: Готварски печки с уникален дизайн


Акцентирайте с плотове с отразяваща повърхност

Това определно ще изпълни домакинското кътче с още повече блясък, но има и една забележка, на която е редно да обърнете внимание. Първо изпробвайте макетно идеята, за да се уверите, че подобна организация на светлината няма да ви предизвиква неприятно усещане, което лесно може да премине в главоболие. Внимателно подберете цветовите гами на лампите и плотовете, за да неутрализирате пречупването на светлината. Допитайте се до професионалисти, които да ви предложат най-добрия и практичен вариант за изпълнение на кухненския проект. Възползвайте се и от възможността да направите безплатна заявка в MaistorPlus, за да получите селектирани оферти и да сравните дейностите и оценките на фирмите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, София
85 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта