7 уникални бебешки стаи, които ще ви очароват с креативен дизайн

Публикувано на 21/10/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 22/10/2016 | Видяно 59 946 пъти
7 уникални бебешки стаи, които ще ви очароват с креативен дизайн

Всяко хлапе се нуждае от хармонична атмосфера у дома, която да го вдъхновява и зарежда с добро настроение. За да ви помогнем в избора на подходящия дизайн за бебешката стая, днес ще ви покажем няколко интригуващи и функционални помещения, от които да почерпите добри идеи и за своето жилище. Покажете ни своята визия за мечтаната детска стая, а за нейната реализация се доверете на опитни професионалисти!

Хармонична бебешка стая, вдъхновена от природата

Хармонична бебешка стая, вдъхновена от природата

Елементите, вдъхновени от природата, присъстват все по-често в съвременния интериор и това проличава дори в облика на бебешката стая. Подходящ пример в тази посока е това хармонично помещение, в което преобладаващият светъл нюанс е разчупен от деликатното присъствие на зеленото и синьото. Някои мебели и декорации пресъздават очарователни животни и природни мотиви, което подпомага усещането за спокойствие в помещението.

Виж още: Превърнете бебешката стая в уютна детска в няколко лесни стъпки

Елементите в бохемски стил намират място и в бебешката стая

Елементите в бохемски стил намират място и в бебешката стая

Внесете доза артистичност в модерната бебешка стая, като добавите към обзавеждането й елементи в бохемски стил. Те не само ще направят помещението по-раздвижено и чаровно, но и ще създадат особено вдъхновяваща атмосфера, която предразполага към пълен релакс. Проявете креативност и разчупете дизайна на семплата детска, така че да я направите наистина уникална!

Уникална бебешка стая с модерно излъчване

Уникална бебешка стая с модерно излъчване

Тук детската стая грабва мигновено вниманието с интересното съчетание от черно и бяло по стените. От една страна тъмният нюанс допринася за уюта в помещението, а от друга - бялото разширява оптически детската стая, така че да тя стане максимално комфортна. Най-впечатляващият елемент от обзавеждането се оказва пухкавият килим, който заема почти изцяло пода на стаята.

Пастелни цветове и изчистени линии за новата бебешка стая

Пастелни цветове и изчистени линии за новата бебешка стая

Любителите на минималистичния дизайн несъмнено ще разпознаят в това помещение мечтаната детска стая! Тя се отличава с преобладаващи пастелни тонове и изчистени линии на дизайна, които допринасят за свежата и гостоприемна атмосфера. Интересните декоративни елементи, които откриваме по стените и рафтовете доказват, че дори скучното бяло помещение има потенциала да се превърне в едно наистина артистично пространство!

Виж още: Как сами да си направим приказна детска лампа

Винтидж детайлите създават неповторим уют в детската стая

Винтидж детайлите създават неповторим уют в детската стая

В тази компактна бебешка стая модерният интериор приютява и някои винтидж елементи, така че да се получи максимално успокояваща и приятна атмосфера. Преобладаващите цветове тук са сиво и кремаво, като впечатление прави интересната стенна декорация и яркото присъствие на елементи под формата на симпатични бухалчета. Напомняме, че подобно украшение за стена можете да си направите сами с помощта на самозалепващи се стикери с ефектен мотив!

Виж още: Симпатични идеи за детска стая на близнаци

Абстрактните мотиви придават индивидуалност на модерната детска

Абстрактните мотиви придават индивидуалност на модерната детска

Тази детска е същинско олицетворение на артистичния интериор! Тя съчетава обзавеждане с елегантен дизайн и декорации с абстрактни мотиви, които разчупват визуално помещението и му придават уникално излъчване. Смелото съчетание на ярки тонове създава добро настроение в бебешката стая, а функционалните мебели компенсират липсата на достатъчно пространство за съхранение.

Невероятна стая за хлапета с нюх към приключенията

Невероятна стая за хлапета с нюх към приключенията

Авантюристичният дух няма почивен ден, затова е важно да го въплътим в интериора, така че да сме постоянно вдъхновени за нови смели начинания. Прекрасно предложение за подобен интригуващ дизайн откриваме в тази бебешка стая, приютила пътешествията и опознаването на невероятната природна красота! Пролетта е най-подходящото време за преобразяването на бебешката стая, затова обмислете добре своите планове и предстоящи начинания и поверете ремонта в ръцете на доказани професионалисти! Направете заявка в MaistorPlus още сега и изберете подходящата оферта за вашия интериорен проект!

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник