Превърнете тавана на детската в измерение на сбъднатите мечти

Публикувано на 15/12/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 4 492 пъти

Ако в детската стая имате скосен таван и се чудите как да го разкрасите и да му придадете характер, ето една страхотна идея. Тук таванът е боядисан ефектно, създавайки усещането, че се намирате под открито небе на свечеряване. Чупката в него е усвоена, като е претворена в илюзорен покрив на кула, а цялата детска стая прилича на открит площад в малък кокетен град.

Вижте още: Уникални детски секции за фантастичен интериор


Звездно небе в детската

Помните ли комплектите фосфорициращи звезди, които се лепяха по таваните в края на 80-те и през 90-те години? Сигурно много от вас са заспивали с поглед в импровизираното небе. Е, това е една силно подобрена версия на таваните от нашето детство. Ако детето ви има слабост към звездите и космоса, възползвайте се.

Вижте още: Как интериорът в детската стая да остане актуален по-дълго


Пиратска стая

Ако детето ви е запалено по пиратските книги и филми, това е вашата идея. Стаята не е просто място за спане, благодарение на изрисувания таван, тя е превърната в необятно море, а леглото е кораб, който се носи по течението. Няма как да не харесате тази идея и вероятно дори малко ще завидите на детето си за нея.


Пеперудена детска стая

Ако имате малко момиченце, което е пристрастено към розовия цвят, значи тази идея ви допада. На тавана тук е придадена триизмерна визия. Той е не просто боядисан в унисон със стените в стаята, а от него са спуснати различни орнаменти, които биха пренесли всяко дете в приказките.


Превърнете тавана на детската в измерение на сбъднатите мечти

Сещали ли сте се някога, че таванът в помещенията може да не бъде боядисан в стандартния бял цвят, а да стане част от дизайна на дома ви. С особена сила това важи за детската стая, защото атмосферата там дава възможност на въображението да се развихри. Разчупете мисленето си и вижте няколко предложения, с които наистина да сбъднете мечтите на детето си. Ако почувствате вдъхновение, потърсете изпълнител за проекта си в списъка с професионални бояджии, регистрирани в MaistorPlus.


Лазурно арт небе

Синьото е любимият ви цвят? Значи сме ви спечелили с тази идея. Акцентът в тази уютна юношеска стая е таванът. Той е изрисуван като лазурно синьо небе в артистичен стил. Полилеят придава допълнителен блясък на щрихите му, а щом човек легне в леглото, неминуемо започва да мечтае.


Стая за принцеси

Ако искате да придадете още по-голям чар в детската стая, облечете тавана в текстил с приказни шарки. Много момиченца си мечтаят да приличат на принцесите от приказките. Ако създадете приказна стая, ще помогнете да сбъднат желанията си.

Надяваме се, че сте се вдъхновили и развълнували от тези идеи. Дано да сме ви убедили, че таванът не е просто бялата част над стените, а може да участва активно в дизайна на всяко помещение. Ако сте се решили да придадете неповторим чар на вашия дом, боядисвайки таваните си в мечтани цветове, потърсете изпълнител на идеите си в списъка с професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Тук ще откриете кратко описание на работата им, портфолио и снимки. Ако желаете да подберете правилния човек според условията, които предлага за вашите идеи, заявете проект безплатно.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта