Идеи за градината-помислете за озеленяване

Публикувано на 22/11/2013 от Божидар Илиев | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 10 702 пъти

Използването на подходящи материали, растения и декоративни елементи могат тотално да преобразят вашата градина и да я направят едно наистина много приятно място за релаксация и отдих. В тази статия ще ви покажем няколко вдъхновяващи аранжировки, които ще ви дадат добри идеи за планиране и оформяне на мечтаната градина. Не се притеснявайте сами да развихрите градинарските си фантазии и да осъществите идеите си. А ако решите да потърсите професионален съвет от ландшафтен архитект или по-опитен градинар, също няма да сгрешите. Направете безплатно запитване към специалистите за озеленяване в MaistorPlus.com, сравнете техните оферти, проектите и репутацията им и изберете най-подходящия за вашия проект.

Вижте още: Градинска пътека с плочи от естествен камък


Търсите идеи за градината?

Преди да започнете да си представяте вашата градина, ви съветваме да потърсите вдъхновяващи снимки. Те ще ви дадат различни идеи за изработка на зелени лабиринти, пътеки, езера, фонтани, красиви картини от цветя или пътеки от калдъръм, заобиколени от малки храстчета. Замислете се, няма по-приятно нещо от това да се събудите рано сутрин и да излезете да изпиете едно горещо кафе и да хапнете един пресен кроасан, заобиколени от приказната картина на красива и богато аранжирана домашна градина.


Потърсете мнението на специалист

Вижте още: Градинско езеро от стара гума в 5 стъпки

Не забравяйте, че в MaistorPlus.com ще откриете подходящи специалисти за всеки ваш интериорен или екстериорен проект. Направете безплатно запитване към изпълнителите във вашия район, сравнете предложенията им и разгледайте профилата им в платформата. Само така бързо и лесно ще придобиете реална представа за нужния бюджет и възможната реализация на идеята, която имате.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ЕКСЕЛ
Цялостен ремонт, София
26 извършени проекта
ЕКСЕЛ
Цялостен ремонт, София
26 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
40 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
40 извършени проекта
"Никола Лазаров"
Ремонт на баня, София
68 извършени проекта
Completehomeworks
Ремонт на баня, София
10 извършени проекта