Мебели с много лица - уникална колекция за всяка стая

Публикувано на 23/10/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 2 918 пъти

Представяме на вашето внимание колекция от нестандартни мебели, изцяло сглобени от малки модули. Тя се казва "Колекция за стая" и е дело на шведските архитекти Ерик Олофсон и Кюхюнг Чо и е вдъхновена от желанието им да създадат компактни мебели, които да се сливат с поставените върху тях предмети. Макар че Швеция е твърде далеч, ако идеята на архитектите ви вдъхновява, в MaistorPlus може да намерите изпълнители, които да дадат воля на въображението ви и да измайсторят такива или други мебели специално за вас.


Един комплект с много възможности

Срещу парите си всеки клиент получава набор от различни модули, изработени от боров шперплат и фурнир. В комплекта са включени 25 блокчета, една маса и огледало, изработено от неръждаема стомана.

Вижте още: Вечната класика" с нов дизайн - мебелите от масивно дърво


Винаги уникални мебели

Особеното при тези мебели е, че модулите, от които са сглобени, си пасват идеално във всяка позиция. От закупения комплект може да получите многобройни вариации, като всяка от тях ще бъде уникална и плод на вашите вкус и въображение.


Можете да променяте дома си всеки ден

Елементите са много подходящи за хората, на които често им омръзва подредбата и обичат да правят разместванията. Ако пък харесвате да майсторите и сглобявате различни елементи, колекцията на Олофсон и Чо ще бъде истинско забавление за вас.

Вижте още: Мебели от палети: Как да изберем подходящ материал за своите проекти


Вдъхновени от предметите около нас

Двамата архитекти споделят, че дизайнът на елементите е вдъхновен от формата на различни предмети. Кръгът препраща към винените бутилки, зигзагообразната форма - към таблетите и високите технологии, а острият връх - към формата на отворена книга.


Конструктор в реални размери

На практика модулите на Олофсон и Чо представляват конструктор в реални размери. Всеки път, щом ви е скучно или интериорът у дома ви омръзне, може да разглобявате и претворявате обзавеждането си. Един и същи елемент може да стане част от декорация за маса, от етажерка или от по-голям шкаф. Освен всички останали плюсове, честите промени в облика на дома ви могат да са приятна закачка с приятелите ви, които ще се чудят дали паметта им не си прави шеги.


Идеално решение за малки пространства

Модулната колекция е подходяща за всеки дом, но е особено удачно решение за малките пространства. Причината е, че композицията е съставена от множество компактни елементи. По този начин, дори да не разполагате с много място, ще може да асамблирате мебели с по-малък размер, а остатъка от частите на колекцията да запазите настрана. Когато сте в настроение, ще може изцяло да пренаредите жилището си.

Ако обичате промените и искате домът и кабинетът ви да имат различен облик всеки месец, помислете за варианта с модулните мебели. За да се сдобиете с такъв не е нужно да ходите чак до Швеция. Ако в главата ви вече се раждат идеи за обзавеждане с причудливи форми, може да заявите проект и да намерите изпълнители. Разгледайте техните профили и оставените за тях оценки, както и отпратените към вас оферти и изберете най-подходящия.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта