Дизайнерски столове с уникални форми

Публикувано на 06/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 17/09/2016 | Видяно 5 522 пъти

Уникалният стол е изработен от дизайнера Али Алави и формата му наподобява тази на спящ лебед. Направен е от хром, който отразява по много интересен начин цветовете на интериора.

Източник

Със сигурност не е подходящ за всяко помещение, но би превърнал една съвременна и модерна всекидневна в невероятно произведение на изкуството.

Виж още: Съвети за оформяне на практично и естетично антре


Дизайнерски столове с уникални форми

В днешно време мебелите все повече се отдалечават от класическия си вид и придобиват причудливи форми. Дизайнерите се грижат за тази еволюция като предлагат нестандартни и в същото време идейни и практични решения. Представяме ви няколко впечатляващи стола, които ще привлекат вашето внимание със своя интересен стил. А искате ли и вие да притежавате уникални вещи? Свържете се с опитни професионалисти в изработката на мебели по поръчка още сега!


Практичност и модерен дизайн

Този стол, създаден от дизайнера Мартин Саарс, съчетава в себе си комфорта на класическите мебели от 60-те и 70-те години на миналия век и оригиналността и многофункциалността на съвременните решения в интериора. Той е нещо средно между шезлонг и фотьойл. Може да се използва както в затворени помещения, така и на открито.

Източник

Интересният стол е снабден с големи дървени колела и практична дръжка, вдъхновени от ръчната количка, които позволяват много лесно и бързо да се премества от едно място на друго. Едновременно с това е изключително комфортен и осигурява пълен релакс. С него настина можете да седнете, където искате!

Виж още: 12 идеи за трапезария в съвременния дом


Стол с два крака

Заседналият начин на живот е най-разпространената болест в съвременното общество. Но предприемчивият дизайнер Беноа Малта създава уникален стол, който се бори с този проблем.

Източник

За да можеш да седиш на това интересно творение, трябва да заемеш специална поза, която натоварва различни мускули групи. Освен това то винаги те държи изправен и предотвратява проблеми с врата и кръста. Според дизайнера поносимият дискомфорт има полезно влияние и подобни мебели ще се правят все по-често в бъдеще. Целта на неговия проект е не само да насърчи физическата активност, но и да накара хората да опознаят повече собствените си тела.


Изящни форми

Уникалният стол е създаден от дизайнера Вито Селма и е вдъхновен от красивите женски форми. Тази мебел изразява необходимостта от физически и емоционален комфорт. Тънките крака от неръждаема стомана носят усещане за елегантност и лекота, а линиите им продължават нагоре, за да оформят звездовидната рамка. Нейният интересен стил прави това творение изключителна част от обзавеждането.

Източник

Креативният стол е създаден специално в подкрепа на жените, страдащи от рак на гърдата. Той е символ на оптимизма и вярата в доброто.

Какво мислите за тези невероятни столове? Вдъхновиха ли ви с уникалните си форми? Ако желаете да освежите дома си по интересен начин, не се колебайте да се свържете с опитни професионалисти в изработката на мебели по поръчка. Можете да сравните оферти и коментари от клиенти, използвали услугата. Направете заявка за мебелен проект още днес!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта