12 идеи за трапезария в съвременния дом

Публикувано на 11/03/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 14 027 пъти

Мини кухня с масичка, която представлява продължение на плота за готвене. Оформена е зона за хранене с два стола. Интересните декорации допълват интериора по стилен начин.

Двуместен диван и маса с два стола запълват оставащото пространство в тази кухня. Светлите мебели са задължителни за такива малки стаи. Добро съчетание на трапезария и хол за тесни жилища.

Виж още: Архитектурни вдъхновения от най-известните къщи на дърво


Повече светлина за по-просторно усещане

Семпло решение с изчистени мебели в бяло, разположени до огромен прозорец, даващ много светлина и усещане за простор.

Материалите и цветовете са комбинирани изключително добре - хром, стъкло и бели мебели, даващи усещане за по-голяма стая. Модерна и светла трапезария с маса и столове, подходящи за интериора на всекидневната.


Шик и изисканост

Трапезария в екстравагантен и артистичен стил. Акцентите в интериора са голямо арт пано и красиви осветителни тела в черно.

Кръгла маса с четири стола, разположени до кухненския бокс, оформят зоната за хранене. Яркочервеният цвят и интересният абажур правят стаята много елегантна.

Виж още: Как да превърнем празните бутилки в част от интериора на дома


12 идеи за трапезария в съвременния дом

Съвременната трапезария е неформална и най-често е част от хола или кухнята. Бързият начин на живот, по-малките размери на жилищата и ограниченото време, прекарано в дома, налагат нови тенденции в организацията на пространството. Класическите стаи за хранене бавно изчезват и помещенията се сливат. Налагат се нови модели за подредба на мебелите. Представяме ви 12 идеи за трапезария в съвременния дом, които със сигурност ще ви вдъхновят! А ако все още не сте решили как ще изглежда вашето жилище, потърсете опитни специалисти по интериорен дизайн още сега!


Креативен минималистичен стил

Синя трапезария с изчистени линии и интересни декорации. Може да е както самостоятелна, така и част от всекидневната или кухнята.

Изключително интересно решение с нестандартни мебели. В стената са обособени практични места за съхранение на прибори и други предмети.

Модерна трапезария със стъклени мебели. Креативно съчетание на черно, бяло и сиво в интериора.

Ако тези естетични трапезарии са ви вдъхновили да освежите дома си, не се колебайте да се свържете с професионалисти в архитектурата и дизайна. Можете да сравните оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия интериорен проект още днес!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта