Максимална ползваемост с многофункционални мебели

Публикувано на 14/01/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 8 628 пъти

Преместването в нов апартамент или освежаването на стария може да бъде вълнуващо и вдъхновяващо изживяване, но същевременно и натоварващо заради огромното разнообразие, от което трябва да избирате. Ще ви представим селекция от многофункционални мебели, с които да ви улесним и да ви дадем идеи как да превърнете дома си в удобно, модерно и уютно място.


Кресло и шкаф

Удобното кресло се превръща в чудесно място за съхранение на вещите, които не желаете да бъдат на показ. Забравете за старите кутии и кашони. Ще можете лесно и удобно да приберете нещата, които постоянно ви се пречкат и да подредите дома си.


Мултифункционален диван

Извъртете, сгънете, пренаредете, с няколко движения можете да моделирате тази невероятна мека мебел според нуждите си. Този диван ви дава възможност да развихрите въображението си и да го пригодите към вашия интериор, благодарение на всевъможните му опции.

Вижте още: Идеи за съхранение под леглото


Вградена библиотека

Комбинирайте 2 в 1 с този удобен и стилен диван, които разполага и с рафтчета за книги. Диванът е идеално място за четене, а с това интересно дизайнерско решение няма да ви се налага да ставате от него, за да вземете любимото четиво. Всичко, което ви трябва ще бъде на една ръка разстояние от вас.


Дъска за гладене и огледало

Дъските за гладене заемат доста пространство, но са нещо без което не можем в ежедневието си. Тази практична дъска с едно завъртане се превръща в огледало и решава всички проблеми около складирането. Всяка домакиня ще се радва да има такава в дома си.


Барбарон-легло

Разкопчайте този невероятен пуф фотьойл и той ще се превърне в удобен матрак. С това чудесно предложение ще разполагате с резервна спалня, лесна за разгъване по всяко време.


Двуетажно легло

Две вместо едно. Този подобрен вариант на падащо легло, наричано още леглото на Мърфи, дава възможност да бъдете двойно по-гостоприемни към вашите близки. Вертикалното му затваряне спестява пространство, когато не го използвате.


Заложете на наистина функционален дизайн

Топ тенденция в обзавеждането е един предмет да извършва няколко функции. Новите решения в света на дизайна постоянно се адаптират към промените с оригинална визия, практичност и удобство. Мебелите, които ще ви представим, са резултат от смела творческа концепция, преминала на следващото ниво, ползите са неограничени. С тях ще спестите не само място, но пари и време. Ако искате да използвате максимално терена, с който разполагате, и същевременно да обзаведете дома си стилно и модерно, следните предложения със сигурност ще са ви от полза.

Вижте още: Мултифункционални мебели за малко жилище


Канапе с джобове

Кой е казал, че джобовете са само за дрехите? Ако притежавате малка жилищна площ и искате нещо иновативно, но същевременно и полезно, този диван ще ви даде много възможности за съхранение на нещата, които използвате всекидневно.


Маса-стол

Случвало ли ви се е да използвате стола за маса? Идеално решение за малки апартаменти и студиа. Намерете двойно приложение на всяка вещ, освободете място, спестете пари и бъдете в крак с интериорните тенденции.

Вижте още: Практични шкафове и чекмеджета в кухнята

Помислете как можете да видоизмените мебелите у дома или да си набавите нови, които да ви послужат специално за вашите нужди. Потърсете специалист, с когото да намерите най-оптималното решение и оригинални идеи. Пуснете безплатна заявка, описвайки основните ви желания, и се спрете на най-креативния изпълнител.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта