Как да преобразим дома си с мултифункционални мебели?

Публикувано на 18/06/2020 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 18/06/2020 | Видяно 3 470 пъти

Малките апартаменти и къщи със сигурност могат да изглеждат очарователно и гостоприемно, въпреки размерите си. Понякога проблемът с обзавеждането е голям, защото изборът е труден, а много от хората не проучват предварително какви възможности имат и как могат да декорират жилището по възможно най-добрия начин. Едно от най-важните неща е да се стремите винаги към пестене на място, а това може да се случи много лесно, ако се доверите на многофункционалните мебели.

В тази публикация сме ви приготвили няколко чудесни идеи, от които можете да се черпите вдъхновение. Те са за тези от вас, които искат да използват всеки милиметър в дома си по възможно най-удачния начин. Със сигурност няма да сбъркате, ако заложите на този тип мебели, които са перфектното допълнение към уютните жилища. По-долу можете да видите, че практичните мебели могат да бъдат не само много функционални, но и да изглеждат много модерни и стилни.

Ако нашите предложения ви се сторят интересни и искате да ги превърнете в реалност, но не знаете как, можете да се свържете с професионалистите на мебели по поръчка, регистрирани в MaistorPlus и да поставите началото на този вълнуващ процес по преобразяване на вашия дом.


Разтегателен диван = гостоприемност!

Първото ни предложение е интересно и изключително подходящо за малките стаи. Основната цел е умелото използване на пространството.Ще имате гости с преспиване, а нямате стая, където да ги настаните? Спокойно, няма страшно, разтегателният диван идва на помощ.

  • С разгънатото двойно легло, вие преобразявате хола си в удобна спалня за секунди.
  • Красивият дизайн на тези дивани позволява лесно да се промъкне във всеки един модерен дом.
  • Новите тенденции показват, че те са едни от незаменимите елементи във всяка малка дневна.

Вижте още: Практичен наръчник при покупката на разтегателен диван


Масичка за кафе и още нещо!

Работата от вкъщи вече е възможна и доста по-приятна. Тук сме ви приготвили една иновативна идея за визията на холната ви масичка. Какво ще кажете за комбинацията на плот и работна станция? Да, правилно ни разбрахте.

  • Става въпрос за повдигната маса и бяла дъска за маркиране, която е чудесна за записване на идеи по време на работа с компютър.
  • Модерният дизайн и функционалната употреба, подхождат на тези, които обичат иновативните решения.
  • Още един плюс е, че дъската разкрива много място за съхранение на списания, книги и други материали. Кой не би искал тази различна многофункционална зашеметяваща маса за дома си?


Сгъваемо легло за всички, които харесват изчистената визия!

Има различни съвременни начини, които можете да използвате, за да украсите стаите си. Но ако искате да проектирате интериора си по уникален и модерен начин, тогава падащите легла са това, от което се нуждаете.

  • Тези легла са перфектни за стаите, в които пространството е ограничено и за хората, които искат да използват помещението като нещо много повече от спалня.
  • Когато не използвате леглото, го приберете, за да освободите ценна площ. Представете си колко хубаво би било да имате спалня през нощта и слънчев хол през деня.
  • Функционални и стилни, падащите легла си остават предпочитани от всички хора, които желаят да използват всеки милиметър от дома си по възможно най-добрия начин.

Вижте още: 8 изобретателни легла за малки спални


Бюро и легло в едно!

Много от нас разполагат с прекалено много мебели, които се оказват пречка в обзавеждането на жилището. Тук сме ви приготвили още един вариант как да си осигурите комфорт и да спестите място.

  • Комбинацията между легло и бюро ви позволява да превърнете всяка спалня в кабинет и обратно - в спалня за секунди.
  • Това, което е особено интересно за дизайна е, че нищо на повърхността на бюрото не трябва да бъде премествано, когато се спусне и разкрие обърнатото легло.

Ако успяхме да привлечем интереса ви и да ви убедим в плюсовете на мултифункционалните мебели, то не се колебайте да превърнете някоя от тези идеи в реалност. Свържете се със специалистите за мебели по поръчка, регистрирани в нашата платформа. По всяко време можете да направите напълно безплатна заявка за проект. След това ще имате възможност да сравните между предложените оферти и да изберете най-подходящата за вас и вашия дом.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта