Бар столове – цени

Публикувано на 25/02/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 27/02/2017 | Видяно 7 593 пъти

Бар столът е интересен вариант при избора на мебели за дома. Той добавя характер и чар към дизайна. Независимо дали ще го разположите до кухненския плот или до масата в хола, първо трябва да съобразите желанията си с интериора и с разполагаемия бюджет. Направете най-правилния избор, като се запознаете с различните цени за бар столове и тяхната функционалност. Тя обхваща няколко характеристики, които е важно да бъдат съобразени предварително, като големина, текстура и цвят. Мебелите по поръчка също са възможен вариант, а за качественото им изпълнение се доверете на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Метални и стабилни бар столове

Бар столът съдържа различни функции, които му позволяват да има широко предназначение. На първо място това е регулирането на височината, което създава удобство и комфорт на седящия. Някои от столовете предлагат и опора за краката, което е изключително важен елемент. Има различни цени за бар столовете, вариращи най-вече заради големината и възможността за облягане. В тези случаи:

  • Когато говорим за обикновени бар столове, които не включват подвижност и въртене, най-ниските цени са от 44 лв. Тя включва дървена или пластмасова седалка, а основата е метална.
  • Оскъпяването на продукта се дължи на допълнителните характеристики. Първата е наличието на облегалка. Различните цени за бар столове се повишават и при въртеливост на седалката, а основният материал за изработка е хромът. Така различните цени за бар столове варират от 120 до 160 лв.


Топлите дървени тонове внасят уют в стаята

Дървените бар столове винаги внасят уют в помещението. Подходящи са за лятната градина, около кухненския плот в дома, както и в заведения. Тъй като този вид бар столове предполагат наличието на тапицирана седалка и възможност за различни десени, е възможно комбинирането им с интериора у дома. Има различни варианти на цените за бар столове, поради различния дървен материал, който би могъл да бъде бук, дъб или дори череша. В зависимост от възможността за избор на седалка, трябва да отделите от бюджета си следните приблизителни цени:

  • Цени на бар столове с тръстикова седалка -  около 130 лв.;
  • Цени за бар столове с дървена седалка – 140  лв.;
  • Цени за бар столове с тапицирана седалка - 138 лв.

Ако решите да обзаведете кухнята или хола с подобни столове, хубаво е да имате предвид и разстоянието между тях. Трябва да има между 26-30 см. от единия стол до другия, за да се осигури нужния комфорт на всеки от присъстващите. Топлите тонове на дървото ще внесат уют на помещението.


Освен с цвят, могат да изпъкнат и със стил

Освен практичност бар столовете могат да внесат и цвят. Чрез тях можете лесно да добавите стил и разчупена визия. За да са налице обаче желаните резултати, е нужно да се направи правилният избор при закупуване им. Те се предлагат в различни модели, цветове и форми, което значи, че има широка гама от възможности. Дори черните и белите столове могат да добавят елегантност по различни начини, като допринесат за по-хармоничен и уникален интериор. Тук е важно да се отбележат няколко неща. Първо трябва да знаете, че столовете вървят предимно в комплект по два. Това в повечето случаи намалява цената. По-високите цени за бар столове биха могли да бъдат предизвикани от вида тапицерия и цветовото разнообразие. Бюджетът, който трябва да отделите за комплект, достига до 200 лв.

Вижте още: Детски легла – цени


Изберете класическата комбинация от дърво и метал

Комбинацията между дърво и метал е изключително популярна днес. Съчетанието между двата различни материала превръща бар стола в артистична и нетрадиционна мебел. Тази изработка се използва в индустриалния и модерен стил и внася баланс и артистичност.


Eлегантни бар столове

Семплата форма и изящният дизайн винаги привличат вниманието. Същото можем да твърдим и за кожените мебели, които са характерни за традиционния и класически интериор. На пазара присъстват бар столове, които радват собствениците си със седалки – без значение дали говорим за естествена, изкуствена или еко кожа. Тяхната визия се определя като модерна, а разположението им е универсално. Изглеждат по-здрави и успяват да се впишат в почти всяко помещение от кухня до офис. Ако разположим столовете в бар, трябва да не забравяне да съобразим височината на бара със столовете така, че да е удобно на клиента.

  • Естествената кожа оскъпява продукта и различните цени на бар столовете достигат до 180 лв.
  • Най-разпространената е еко кожата, тъй като материята носи на износване и се поддържа изключително лесно. Цената е между 80 и 100 лв.
  • Високият и голям бар стол може да достигне цена от 139 лв., а същият такъв, само че по-нисък и с по-малки размери, би могъл да се закупи на цени за бар столове от 60 до 93 лв.

Поради голямото предлагане и разнообразие от функционалност е много трудно да се определят фиксирани цени на бар столовете. Те варират в зависимост от използвания материал, големината, височината, въртеливостта и дори цветовото разнообразие. Изработката по поръчка е напълно достъпен вариант, на който може да се възползвате като заявите безплатно проект и се свържете със специалисти в областта. Ще получите бързо и лесно оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
valeros3 LTD
Покривни услуги, София
17 извършени проекта