Как да съчетаем мебелите от палети с останалата част от интериора?

Публикувано на 28/09/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 28/09/2016 | Видяно 47 375 пъти

Още една идея, подходяща за вашия домашен офис, е създаването на страхотно компактно бюро! За целта се уверете, че неговият плот е здраво прикрепен към основата, а след това му придайте нов нюанс, който да го откроява от останалите мебели. Едно от огромните предимства на този проект е възможността да съхранявате книги, тетрадки и дори папки с документи в нишите между отделните палети. Подобно бюро ще пасне перфектно в малко жилище, чиито обитатели се стремят към пълно оползотворяване на пространството!


Направете канапето от палети по-удобно и красиво

Диванът от палети е подходящ както за терасата и градината, така и за вашата модерна дневна. За да го приобщите към съвременния интериор, подберете дюшеци и декоративни възглавнички с подходящ дизайн, както и се погрижете за цвета на самата конструкция. Тук отново на първо място трябва да премахнете всички неравности по палетите, като след това ги боядисате в желания нюанс и лакирате за по-елегантен облик. Това интересно решение ви дава възможност да слеете дивана от палети с белите стени или пък да създадете впечатляващи контрасти, които да превърнат вашето творение в основен акцент.

Виж още: Интересни идеи за практични мебели от палети


Добавете ефектно осветление към леглото от стари палети

Изключително оригинална идея за вашата квартира е направата на удобно легло от палети. Освен за неговата устойчивост и комфорт обаче е добре да се погрижите и за приветливата му визия. Лесен трик, с който да направите леглото от палети по-впечатляващо и красиво, е поставянето на LED лампички в празните пространства между палетите. Това решение ще има положителен ефект върху цялостното излъчване на помещението, защото създава ефект на приглушено осветление, без реално да инвестирате в инсталирането на такова!

Виж още: Стъклени тухли - практично решение за разделяне на две помещения


Как да съчетаем мебелите от палети с останалата част от интериора?

Мебелите от палети са изключително модерно и интересно допълнение към съвременния интериор. Ето защо днес ще ви покажем няколко доказано успешни трика, с които да приобщите холната масичка или стената от палети към останалата част от обзавеждането! Какви са вашите хрумки за подобряване вида и функционалността на подобни мебели? Покажете ни зашеметяващите резултати от вашите креативни проекти, а цялостното обзавеждане на жилището си поверете на квалифицирани майстори!


Сглобете кухненски остров от палети с уникален дизайн

Закупуването на подходящ кухненски остров, чийто дизайн да пасне на вашия модул, често е обвързано със сериозни разходи и много време за откриване на оптималния модел. Спестете си всички тези неприятности, като си създадете сами невероятен кухненски остров или бар плот от палети. След като се уверите, че самата конструкция е достатъчно издръжлива, подберете подходящ плот, който да предпазва палетите от влага и замърсявания. Тази идея ви дава възможност да съобразите размерите на кухненския остров с големината на помещението, затова запретнете ръкави и я реализирайте още сега!

Виж още: Очарователни мебели от палети за уютна спалня


Изберете нестандартна форма за рафтовете от палети

При създаването на рафтове и етажерки от палети, не се страхувайте да експериментирате с техния дизайн. За да бъде проектът ви успешен и най-вече устойчив обаче, обмислете предварително кои части от рафта имат нужда от най-сериозна поддръжка. След което можете да заложете на разчупен дизайн и нестандартни форми, които ще превърнат рафта в уникален елемент от обзавеждането. За финал подредете любимите си декоративни елементи, рамки със снимки или пък книги!


Приветствайте функционалните мебели от палети във вашия дом

Подобно на канапето, креслото от палети вече също не е запазена марка само за балкона или просторния двор. Днес то може да придобие наистина впечатляващ дизайн и да бъде функционално допълнение към дневната, детската или дори офиса. Подходящ пример е това невероятно кресло, което ви дава и възможност да държите любимите си книги винаги под ръка, освен неповторимото удобство! Какво бихте добавили вие към облика на тази мебел?


Придайте по-модерно звучене на холната масичка от палети

Един от най-често реализираните проекти от палети е именно холната масичка, която придава по-артистичен вид на цялата дневна. За да я съчетаете успешно с дизайна на своето жилище обаче, ви предлагаме начин да осъвремените вида й с минимални средства. На първо място премахнете всички неравности по масичката от палети и обмислете дали да я боядисате в интересен нюанс или да запазите автентичния й вид. След това добавете колелца, които не само ще улеснят преместването й, но ще я издигнат с няколко сантиметра във височина. За финал поставете стъкло отгоре, така че петната от кафе или чай да не оставят траен отпечатък върху новата ви масичка!


Придайте артистичен облик на стената от палети

Създаването на покритие от палети е лесен и достъпен начин да компенсирате всякакъв вид недостатъци по стените, като липса или напукване на боята. Днес подобно решение е приложимо дори в детската, като с добра идея и креативност можете да направите чудеса с неговия дизайн! Изумително, нали? Споделете с нас резултатите от своите творчески проекти от палети, а всички други мебели по поръчка оставете в ръцете на опитните професионалисти! Разгледайте техните профили и оферти в MaistorPlus, като направите заявка при нас напълно безплатно!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта