Удивителен подход за обзавеждане на един изключително малък апартамент

Публикувано на 10/02/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 11 869 пъти

Иска ли ви се някак си с магическа пръчица да можете да превърнете и най-малката боксониера в луксозен апартамент, който разполага с всичко необходимо за пълноценен и приятен живот? Днес ще ви покажем едно жилище, което определено ще отговори на очакванията ви. То е само 21 кв.м., но изглежда завладяващо! А в момента, в който решите, че е време да преобразите дома си, не пренебрегвайте необходимостта от професионална намеса - за добрите специалисти няма неосъществими мечти!


Огледални ефекти и луксозни текстури

Да започнем от основната тематика, заложена в интерора на този апартамент. Това е една боксониера, побрана в едва 21 кв.м., но с помощта на хитра подвижна огледална стена, успешно се получава разделение на кухнята от основната стая, а огледалата пресъздават усещането за повече простор. Подбрани са луксозни мебели и елегантни материи, като сатен, кожа и меки платове.

Виж още: Интериорни дизайнери споделят: най-успешните трикове за малки помещения


Красива дневна, практично съчетана с работен кът

Дневната разполага с удобен модерен диван, достатъчно място за поставянето на допълнителна маса и много красива зеброва постелка. Осигурено е и достатъчно място за специално работно кътче с комфортен бял стол, който перфектно се вписва в цялостната картинка.


Перфектната кухня за малко жилище

Ако наистина сте решили да заживеете в боксониера, то едва ли сте предвидили пребиваването на повече от двама души в нея. Затова спестете си повече пространство, като изберете маса с малък размер и я разположите плътно до стената. В случая тя дори е част от кухненския плот, а отляво на нея има котлони и шкафове, последвани от хладилник и печка. Може би сте забелязали, че почти всеки компонент от обзавеждането е с леко отразяваща повърхност? Наистина страхотен трик за малки жилища!

Виж още: Как да превърнем маломерното студио във функционално жилище


Пълно преобразяване на дневната в няколко прости стъпки

Вечерта наближава, време е да преобразим красивата дневна в голяма, просторна и удобна спалня. От снимката става ясно, че не са необходими много усилия, а резултатът е много впечатляващ.


Голямо легло, меко осветление и успокояваща атмосфера

Необходимо е просто да разпънете леглото, да загасите централното осветление и да постелете меки пухкави чаршафи. И така, от една голяма дневна, се озовавате в една преобразена просторна спалня. Разгледайте стената над леглото на всяка от снимките, които ви показахме до момента. Ще видите, че декорацията се различава напълно. Това ви дава възможност сами да изберете най-подходящия вариант - с картини, огледала или напълно изчистена.


Компактна баня с ъглова душ кабина

Защо душ кабината е идеална дори за малките бани? Тя представлява преграда, предотвратяваща намокрянето на цялото помещение, което прави поддръжката много по-лесна. Тук цветовете запазват традиционния за цялото жилище топъл облик, съчетаващи кафяво с бежово и бяло - едно елегантно и много семпло хрумване! Време е да предприемете желаната промяна и в своя дом - това е лесно, когато намерите най-подходящите специалисти. Пуснете безплатна заявка и ще ви изпратим списък с оферти, отговарящи на вашите изисквания. Разгледайте дейностите на фирмите и оценките от техните клиенти, за да сте сигурни, че взимате най-доброто решение!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта