7 уникални удобни кресла за почивка

Публикувано на 25/02/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 14 551 пъти

„Трон, който експлодира и мята малки плюшени гранати“. Така създателите на това кресло са кръстили творението си, което със сигурност впечатлява със своята визия. Когато е в „сглобен“ вид, столът е наистина удобен. Основното му предимство е, че отделните елементи позволяват да регулирате формата му според позата, в която седите. Разглобен на части, този трон ще ви даде възможност да посрещнете гости върху многобройните му плюшени таборетки.


7 уникални удобни кресла за почивка

Дори най-големите работохолици имат нужда от време за себе си, а какво по-хубаво от почивка в удобствата на собствения дом. Решихме да ви представим едни от най-удобните кресла, които се предлагат на пазара. Някои от тях не могат да се намерят в България, но тук на помощ идват професионалистите, специализирани в изработката на мебели по поръчка.


Комфорт и изисканост

Без съмнение това е най-изисканото ни предложение. Това красиво кресло е изработено изцяло от масивно дърво и е тапицирано с естествена кожа. Освен строгият и елегантен вид, то впечатлява и с изключителната си анатомичност. Кой е казал, че стилът и удобството не могат да се съчетаят?


Кресло за релакс

Феновете на култовия комедиен сериал „Приятели“ вероятно наричат този тип столове „креслото на Джоуи и Чандлър“ заради централната роля, която то имаше в апартамента им. Дори и хората, които не харесват сериите, трябва да обърнат внимание на релакс креслото, защото то предлага наистина забележителен комфорт. Седнете ли веднъж в него, едва ли ще ви се става.

Вижте още: Как да изберем подходяща шатра за градината


Стол прегръдка

Истинският удобен стол трябва да създава усещането, че сте в прегръдката на любим човек. Създателите на този са отишли по-далеч, като са предоставили възможност буквално да се сгушите в стола, както бихте го направили в спален чувал. Овен всичко, креслото изглежда наистина елегантно и може да се постави както в хола, така и в спалнята.

Вижте още: 10 начина да използваме стария куфар в интериора


Кресло с много лица

Удобен, стилен, многофунционален и със сигурност привличащ вниманието на всеки, който ви дойде на гости. Дизайнът на този стол позволява да бъде еднакво ефективен и като кресло, в което да пиете кафе или да гледате телевизия, и като удобно легло, в което да си почивате или да четете.


Кресло като люлка

Ако винаги сте мечтали за люлка в дома си, това кресло е точно за вас. В него ще се чувствате така, сякаш сте сред природата, на хамака в двора или просто на седмото небе. Изключително подходящ за четене, а защо не и за следобеден сън.


Класическо кресло за четене

На последно място, но не по значение, решихме да ви представим, или по-скоро припомним, класическото кресло за четене. То има изчистени и семпли линии, но предлага несравним комфорт. Декорирайте с чифт удобни възглавнички и вече си имате собствен кът за отмора.

Дори денят ви да е забързан, след гледката на тези удобни кресла вероятно вече ви се подремва. Ако някое от тях ви е харесало, но се съмнявате, че ще го откриете на българския пазар, не се колебайте да потърсите съдействие от професионалистите, специализирани в изработката на мебели по поръчка. В списъка на MaistorPlus ще откриете кратко представяне и оценка от потребители, които са ползвали услугите им преди. Ако пък не ви се рови в дълги списъци и вече знаете точно какво кресло желаете,завете безплатно проект и ще получите най-изгодните условия за сбъдването на мечтите ви.


Тагове:

Мебели

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта