5 интересни джаджи за всеки технологичен дом

Публикувано на 02/02/2021 от Теа Даулова | Последна редакция на 02/02/2021 | Видяно 1 688 пъти

Високотехнологичният дом не е част от сценарий на фантастика. Днес постигането му е напълно реално. Благодарение на развитието в технологиите, голяма част от ежедневните дейности могат да бъдат многократно улеснени. И докато има джаджи, чиято цена не е по всеки джоб, то има и такива, които са достъпни на всеки човек. Днес ще ви покажем точно такива.

В случай че имате нужда от специалист за електрическата инсталация в дома ви, по всяко време може да се свържете с професионалистите, регистрирани при нас.


Прахосмукачка робот

Този уред със сигурност е измислен от някой истински гений, на който чистенето му е било голяма мъка. И няма как да не му бъдем благодарни, защото днес и ние може да се радваме на бързото почистване на дома.

  • Нека бъдем реалисти – прахосмукачката робот най-вече се използва за ежедневна хигиена на дома, но това трудно ще ви спести седмичното основно почистване.
  • Тя е чудесна алтернатива за хора с малки деца, които ежедневно са заобиколени от начупени солети и разпилени бонбони.
  • За хората с домашни любимци също са много подходящи, тъй като няма да се налага всеки ден да яхват метлата, за да чистя космите.

Вижте още: 7 умни джаджи, от които всеки високотехнологичен дом се нуждае


Уред – наблюдател

Едва ли е нещо революционно да имате устройство, с което да следите дома си. Това ви осигурява много спокойствие през времето, когато ви няма и дава допълнителна сигурност на дома ви. Камерите не са нещо ново, но интересното е, че на пазара започват да се предлагат и мултифункционални устройства. С тях освен че имате постоянен достъп до дома си само през телефона, то може да получите и информация от най-различен характер - анализ на въздуха в дома ви; стойности на влажността, на температурите и каквото друго се сетите.


Интерактивно устройство за домашни любимци

Тази джаджа е много полезна за всички, които имат домашни любимци в домове си. И още повече, ако ви се налага да ги оставяте за дълго време сами. На практика, ако кучето ви тръгне да яде чехлите няма какво да направите от разстояние, но поне ще може да го видите и да отклоните вниманието му.

  • Огромният позитив на тези устройства е, че могат да разсейват домашните ви любимци, а също така и да си играете с тях дори да не сте вкъщи.
  • Само чрез връзка с телефона, уредът може да произведе лъч светлина, който да контролирате от разстояние и да се забавлявате заедно с домашния любимец.
  • Друга възможност е, че може да включите гласово командване и да се свържете с любимеца си. По този начин той ще чуе гласа ви и може да се откаже да се катери по пердета (ако възнамерява да го прави).


Плочка за забраванковци

Едва ли не ви се е случвало да ви отнеме поне 5 минути да намерите някоя малка, но много важна част за дома ви. И да, ключовете са почти вечно подложени на подобна атака. Тяхното място е почти винаги голяма мистерия, свързана с едно огромно търсене. И точно в такива случаи на помощ идва мобилната плочка.

  • Тя може да се прикрепи към ключодържателя или всеки друг предмет, който ви създава ежедневни главоболия.
  • Чрез връзка с телефона щ по всяко време може да активирате звук, който да ви покаже къде са се скрили вашите ключове.
  • Огромният проблем идва, когато забравите къде сте си оставили телефона…


Интелигентен кантар

Отчитането само на тегло отдавна не е напълно достатъчно за добрата форма. Точно затова на пазара се предлагат специални кантари, които да ви предоставят балансиран анализ за вашето тяло. С тях може да измерите мазнини, калории, тегло, норми, дори и нивата на влажност на въздуха в дома ви. Всичко това „работи“ във ваша полза, като ви осигурява едни по-здравословен начин на живот.

Постигането на интелигентен дом не е никак сложно в днешно време. На пазара се предлагат стотици видове джаджи, които да улеснят ежедневието. В случай че имате нужда от професионално съдействие при тяхното инсталиране или имате нужда от съвет, то по всяко време може да се свържете със специалистите, регистрирани при нас. Имате възможността да  направите заявка за проект, която е напълно безплатна. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
27 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта