8 идеи за впечатляващи мебели и аксесоари от палети за вашата баня

Публикувано на 05/12/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 06/12/2016 | Видяно 13 686 пъти

Интериорният дизайн в банята трябва да бъде не само красив, но и изключително комфортен, да създава чувство за уединение и уют. Необходимо е да използваме практични мебели и аксесоари, които да бъдат лесни за поддръжка и почистване и да не заемат твърде много място. А дали няма да е прекрасно, ако можеше всичко това да бъде съчетано и с нисък разход за материали и лесно изпълнение? Всъщност такъв вариант съществува! И ние неведнъж сме ви запознавали с него - изработка на мебели от палети. Те са стилни, компактни, удобни и могат да бъдат създадени по много начини, съобразно вашите собствени предпочитания и идеи. Могат да бъдат съчетани с който и да е интериорен дизайн, като ги преобразите напълно по ваш вкус и стил.

Разгледайте вариантите, които сме подбрали - те са разнообразни и сме сигурни, че поне един от тях ще покрие всичките ви изисквания. А ако имате нужда от професионална помощ за създаването на уникални мебели по поръчка, обърнете се към професионалистите близо до вас!


Стилни рафтове около огледалото

Дървените палети тук са умело съчетани с удобни рафтове или монтирани буркани за съхранение на най-необходимите и често използвани принадлежности за баня. За онези от вас, които предпочитат повече дискретност, прозрачните буркани лесно могат да се заменят с цветни такива, а на рафтовете да се подредят красиви кутийки, в които да приберете всички вещи.


Съвършената декоративна закачалка

Използвайте въображението си и си направете симпатични декоративни мебели, които да допълнят банята с много приятна атмосфера, но и винаги да ви бъдат полезни за ежедневна употреба. Както сами можете да се убедите - те си подхождат дори и със семпъл и изчистен интериор.

Виж още: Интересни идеи за практични мебели от палети


Вечната класика - дървен шкаф

Шкафовете от дърво винаги са били много стилни и харесвани, но често са и трудно достъпни, тъй като са с високи цени. Какво ще кажете да се сдобиете с един симпатичен и функционален шкаф, който ще ви излезе на цената на не повече от 2-3 броя палети и малко ръчен труд? Монтирането на мивката върху него ще ви спести ценно пространство и ще ви изненада с комфортния си и уютен външен вид.


Стена от палети

Защо да не принесем добрия "стар" рустик стил в банята, особено след като не е необходимо безгранично да надхвърляме бюджета си? Той допринася именно за онова приятно чувство на спокойствие и уединеност, което търсим. Направете си стена от палети - изпълнението е лесно, а променя изцяло облика на банята.

Виж още: Как да си направим стена от палети


Симпатични поставки за тоалетна хартия

Свеж начин да намерите перфектното място, на което да държите тоалетната хартия. Съчетайте поставката с малки рафтове за списания и вещи, декорирайте ги или подредете свещи или други семпли и красиви предмети.


Искате повече цвят?

Когато желаете да внесете свежест и артистичност в интериора или пък искате да се съобразите с цветовете в банята си, няма нищо по-лесно от това да боядисате палетите. По този начин те лесно променят дизайна си по всевъзможни начини - могат да изглеждат колоритно, луксозно или елегантно и изчистено, изборът е във вашите ръце.


Смели идеи с лесно изпълнение

Някои предпочитат по-авантюристичен, екстравагантен и смел дизайн, а използването на цели палети в банята, определено допринася за постигането на такъв интериор. Ключът е в съчетанието с останалите компоненти - използвайте пълния капацитет на въображението си и действайте. Изпълнението е детска игра!


Изкуство от палети

Разбира се, това е една страхотна идея, която е подходяща за всяка стая. Но използването на един толкова красив декоративен елемент, би донесъл много приятна обстановка в банята. Ако притежавате творчество и креативност, бихте могли сами да оцветите или изрисувате палетите.

Надяваме се да сме успели да ви вдъхновим с разнообразните идеи, които ви представихме. Ако сте готови да претворите чудеса в банята си, използвайки палети, не забравяйте, че има специалисти, които могат да ви помогнат да постигнете това много лесно. Заявете проект безплатно, за да се свържете с професионалистите, ще имате опция за преглед на профилите на компаниите и оценките от клиенти, които вече са ползвали услугите им.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта