Креативни начини за повторно използване на стара стълба

Публикувано на 17/07/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 13 422 пъти

Друг вариант за използването й на стена, е като рафт за поставяне на снимки и сувенири. В този вид можете да я разположите в хола или спалнята, но за целта се уверете, че е достатъчно устойчива.


Приказна атмосфера на закрито

Невероятната приказна обстановка в трапезарията е възможна със създаването на този интересен полилей, който приветства добавянето на декорации и лампички.


Осигурете допълнително място за връхни дрехи

Закачалката в антрето обикновено е претрупана с дрехи, особено през зимата, когато те са обемисти и взимат прекалено много място. Перфектно решение в това отношение се явява дървената стълба, с чиято помощ ще се отървете завинаги от този проблем.


Спестете място с тази невероятна поставка за съдове

Усвоете вертикалното пространство в кухнята, като направите от старата дървена стълба, симпатична поставка за съдове!

Виж още: Освежете стълбите с 10 креативни цветни идеи


Няма нищо по-хубаво от градина с цветя

Защо да харчите излишно за закупуването на цветарник, като можете сами да си направите такъв от някоя изтъркана стълба? Независимо дали ще запазите автентичния й вид или ще я боядисате, тя ще бъде страхотно допълнение към вашата лятна градина!


Планирайте деня си до най-малкия детайл

Чудесна алтернатива намираме в лицето на тази идея, с помощта, на която, можете да предвиждате облеклото си с един ден напред!

Виж още: Направи си сам прекрасен терариум в каничка за кафе


Създайте ново място за съхранение

Всички имаме от онези вещи в дома си, които нито имаме къде да сложим, нито пък са излишни, за да ги изхвърлим. Ето хитър начин да ги съхранявате без да ви се пречкат през цялото време!


Вместо табла над леглото

Хубавото на подобни рафтове е, че можете да ги съобразите изцяло с предпочитанията си. Прикрепете нощна лампа или подредете ароматни свещи, снимки или книги - всичко в името на перфектния интериор!


Или пък сътворете рафт за книги

Подобно решение е създаването на атрактивен рафт за книги, който може да бъде поставен, както по дължината на стаята, така и в нейния ъгъл. Всичко зависи от вашето желание и сръчност!


Сдобийте се с нестандартно нощно шкафче

Боядисайте стълбата в цветове, съответстващи на дизайна на вашата спалня, и вече разполагате с уникално нощно шкафче, което ви дава възможност да поставите и интересни декорации!


"Висяща" идея за верандата

Ако и вие обичате онези летни вечери, в които цялото семейство се е събрало около масата отвън, проявете креативност и създайте неповторима атмосфера с помощта на стълба и ръчно направени фенери.


Допълнителна идея за банята

Освен като поставка за хавлии и кърпи, стълбата може да послужи и за организацията на панери с тоалетни принадлежности.

Виж още: Защо да не изхвърляме старите мебели


Добре дошли в царството на обувките

Сложете край на хаотичното търсене на втората обувка от всеки чифт, като превърнете стълбата в поставка! Не е същото като да си имате цяла стая, посветена на една от най-големите колекционерски страсти, характерни за женското съсловие, но пък е добро начало. За допълнителен разкош можете да боядисате своя импровизиран декоративен аксесоар с цвят по ваше желание.


Сменете старомодните бюфети с рафтове

Съвременната кухня позволява всякакви интериорни експерименти, затова ви предлагаме един с доказано добър резултат!


Внесете доза артистичност в офиса

Направете работния процес по-приятен, като добавите щипка креативност в интериора на офиса!


Визията побеждава функционалността

Старата стълба може да се превърне и в чудесна декорация, която няма непременно функционална роля в помещението. Ето как!


Креативни начини за повторно използване на стара стълба

Въпреки продължителната си употреба, някои стари вещи имат потенциал да се превърнат в нови интересни попълнения в обзавеждането на дома ви. Точно такъв е случаят със старата дървена стълба, която често ненужно събира прах на тавана. Отделете малко време за освежаването й и се уверете сами, че тя има много повече приложения, отколкото предполагате! За целта разгледайте нашите идеи, изберете подходящата и споделете с нас резултата от това творческо начинание! Ако пък имате нужда от помощ, не се колебайте, а направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да се свържете с квалифицирани майстори с богати познания и опит.


С грижа към най-малките

Ако щастието се крие в споделянето, значи е време да създадете уютен дом и за птичките в своята градина.


За един перфектно подреден гардероб

За тези от вас, които имат забележително голям гардероб, сме подготвили предложение, което ще направи намирането на подходящата блуза много по-лесно и бързо!


Още една полезна кухненска идея

Искате всички съдове да са на една ръка разстояние, но нямате достатъчно пространство в кухнята? Проблемът е решен с използването на старата стълба като висяща поставка, която освен удобна, е и много симпатична.


Ключът към добре организираната баня

Невероятно, но факт - стълбата може да се използва и като страшно удобен рафт за вашата баня!


Идеално допълнение към всяка уютна дневна

Какво по-хубаво от бяла стълба с напълно изчистен дизайн, която да украсите с цветя, вази и други дребни декорации?


Красота и фунцкионалност в едно

Освен, че допринася за добрата организация и комфорта във вашата баня, подобен рафт има и чисто естетическа функция, която не бива да подценявате!

Изберете най-подходящия вариант, с който да вдъхнете нов живот на старата дървена стълба и споделете с нас своите идеи за други нейни приложения. За всички ремонтни дейности у дома потърсете съдействие от водещи майстори, като направите безплатна заявка в MaistorPlus още сега!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
93 извършени проекта
Павел
Боядисване и декорация, София
92 извършени проекта