Инсталиране на аларма против крадци

Публикувано на 19/02/2013 от Admin Admin | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 5 821 пъти

Увеличете сигурността във вашия дом като си инсталирате алармена система. Това кратко ръководство ще ви покаже основните стъпки, които трябва да следвате. А в случай, че няма да се справите сами, потърсете помощ от специалистите за контрол и достъп в MaistorPlus.

Необходими материали:

 • Комплект алармена система
 • Бормашина
 • Отвертка
 • Винтове
 • Гвоздей
 • Чук

Стъпки:

 1. Купете комплект алармена система от специализиран магазин.
 2. Планирайте маршрута на кабелите на алармената система към контролния панел. Кабелите можете да скриете в ъгъла между пода и стената или можете да притиснете до двете страни на стената.
 3. След това монтирайте контролният панел към стената. Той трябва да бъде свързан към електрическата мрежа чрез два усилвателя. Съветваме Ви да разгледате подробните инструкции на производителя за това как да създадете кабелната връзка към контролния панел.
 4. Кутията на контролния панел трябва да бъде монтирана в район, където може да бъде забелязана, но не може да се мести - това ще възпре крадците от влизане с взлом. Кабелите на кутията  трябва да бъдат инсталирани зад заграждения и свързани към контролния панел.
 5. Когато инсталирате алармената система, научете всички у дома как да работят с нея.

Нашият съвет:

Ако не се чувствате сигурни в инсталирането на охранителна алармена система за вашия дом или офис, направете безплатно запитване в MaistorPlus.com. Сайтът ви позволява бързо и лесно да сравнявате офертите и репутацията на водещи специалисти в тази сфера.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
93 извършени проекта
Йордан Рашков
Цялостен ремонт, София
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
93 извършени проекта
Борислав Ромилов
Плочки и теракот, София
Тео Бояджиев
Изолация и Саниране, София
1 извършен проект
Булгар дизайн
Цялостен ремонт, София