7 сладки къщи, на които и вещицата от “Хензел и Гретел” ще завиди

Публикувано на 10/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 17/07/2016 | Видяно 7 196 пъти

Ако изобщо някъде съществува село с такова име, изключително би му подхождало да изглежда точно така. Освен това е достатъчно рентабилно, заради изгодния материал, от който са направени къщичките му, и осигурява прехрана на всичките си жители.


Омагьосаната къща

Една истинска вещица не се смущава от омагьосани къщи, пълни с призраци и събарящи чинии полтъргайсти. Само си измива ръцете, както повелява добрата хигиена, и вечеря с въпросните постройки.


7 сладки къщи, на които и вещицата от “Хензел и Гретел” ще завиди

Ако си имате сладка къща, направена от шоколад, захар, джинджифил, то или сте вещицата от “Хензел и Гретел”, или сте майстор-сладкар. От какъвто и материал да е направен домът ви, в случай че се появи необходимост да го ремонтирате, винаги можете да разчитате на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Междувременно ви предлагаме да разгледате тези 7 прекрасни торти.


Хижа “Шоколадов рай”

В края на дълъг, изтощителен преход всеки се надява да стигне до "малката, спретната къщурка". И да я схруска цялата. Все пак, не е лесен пътят до кухнята, ще признаете, нужно е последващо подкрепление.


Джинджифиленият дом

Джинджифиленият дом едва ли е подходящ за обитаване, но пък изглежда приказно. Готови сме да се обзаложим, че  такъв е и на вкус. А вие?


Апетитна къщичка с басейн

Очевидно къщичката вече е изядена, но пък и басейнът изглежда доста примамливо. Трудно ще се плува в него, но иначе е перфектен за гребане… с лъжица.

Вижте още: 17 невероятни торти, които събуждат жаждата за приключения


Сладък дом на колела

Караваните нямат точен адрес и точно в това е очарованието им. В случая би било прекрасно тази да е паркирана за постоянно в десертната ни чиния.

Вижте още: Малък дом - големи възможности на колела!


Захарният дворец

Белият кон е на линия. Забравил е принца някъде по пътя, но за сметка на това принцесата има на разположение цял захарен дворец. На това се казва сладък живот!

Коя от тези къщички ви се услади най-много? Не забравяйте, че за да ви бъде сладък животът във вашия дом, трябва да го поддържате в отлично състояние. Доверете се на специалистите, предлагащи широка гама ремонтни дейности в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, сравнете офертите, запознайте се с отзивите на други клиенти и вземете най-доброто решение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта