17 невероятни торти, които събуждат жаждата за приключения

Публикувано на 10/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 18/07/2016 | Видяно 11 932 пъти

Една изкусно изработена торта може да извика истински празник за сетивата. Нещо повече, когато в нея е вложено нужното въображение, тя е в състояние да събуди приключенския дух и жаждата за пътешествия. А ако предпочитате вие да блестите със сладкарските си умения, е желателно това да се случва в изрядната ви кухня. За да имате такава, правилното решение е да се обърнете към специалистите за ремонт на кухня. След това можете да отпразнувате с една от 17-е великолепни торти, които ще ви покажем сега.


Наздраве!

Неизменна част от очарованието на пътешествието е опознаването на различни култури, гозби, напитки. Нека вдигнем наздравица и да се гмурнем в интересните вкусови приключения! 

Вижте още: Битката на чашите I: Романтика Vs. Ужаси


Пътуване до Мадагаскар

Пингвините, които избраха топлия Мадагаскар пред мразовитата Антарктида. Готови ли сте да предприемете едно сладко пътешествие, заедно с тях?


Пълзящо приключение

Тези пълзящи и посвоему красиви създания са в центъра на много приключенски истории. А превърнати в торта, не изглеждат чак толкова страшни, нали?


Вкусно по драконовски

Знаете ли как се опитомява дракон? Правите вкусна торта, казвате му, че ще играе ролята на черешката - звездата на върха на глазурата, и мисията ви ще бъде изпълнена.


Подводно приключение

Под водата пътешествието преминава в друго измерение. Светът, който откриваме там, ни помага да оценим могъществото на творението и да се изпълним с благодарност, че ни е позволено да го съзерцаваме тук и сега. Всичко това, пресъздадено върху торта, гарантира искрено възхищение у всеки.


Алиса в страната на насладата

Алиса, заедно с чудния ѝ свят, е еталон за приключение. А дали при хапване от тези торти ще се смалите или пораснете, само най-смелите ще разберат. 


Кой е твоят дом?

Къде искате да ви изпрати разпределителната шапка от поредицата с Хари Потър? Докато мислите, можете да усетите как магията ѝ се разтапя по небцето ви.


Торта 007

Работата като таен агент звучи като сладко изкушение. Стига да не се вкарате в приключението да бъдеш част от торта и съответно изяден.


Хайде на разкопки!

В случай че не вярвате в изчезването на динозаврите, тази торта ще потвърди теориите ви. Достатъчно е малко да я “разкопаете” и ще откриете древните приятелчета вътре.


Аладин и вълшебната торта

Само си представете колко вълшебен вкус има тази торта с полъх от арабско приключение. А дали не изпълнява и желания?


По заповед на Клеопатра

Едва ли ще имате нужда от заповед, за да се впуснете в приключение с тази торта. Успеете ли да я направите, с право можете за се провъзгласите за император или императрица на сладкарското изкуство.


Индиана Джоунс и Храмът на изпечените торти

Истинското приключение се случва там, където е Индиана Джоунс. И е достатъчно вдъхновяващо, за да се роди тази смайваща торта.


В една далечна галактика

Всеки уважаващ себе си джедай трябва да е в състояние да противостои на тъмната страна с една такава торта. Или поне да я изяде.


Юпитер ви вика

Ако много ви се иска да се отправите на пъшествие до Юпитер, не е сигурно кога може да се случи това. Но докато чакате, можете да си хапнете парченце от него.


Обратно на Земята

Нашата планета си е най-сладка. Всеки, насладил се на красотите ѝ, се е убедил в това, а с една такава торта може и буквално да усети твърдението.


Запечатайте спомените

Нито едно приключение не се е случило наистина, ако не е уловено от обектив. Внимавайте само накрая да не изядете фотоапарата.


В преследване на Жълъда

Където е Скрат, там е и приключението. Катерицата, извества с вечното си преследване на заветния Жълъд, има властта да предизвиква истински Ледени епохи. Напълно заслужава да бъде овековечен върху торта.

Коя от тези торти нямате търпение да похапнете? А може би ви е по-интересно да я приготвите? Какъвто и да е изборът ви, не забравяйте да въведете кухнята си в перфектен вид. Пуснете безплатна заявка към професионалистите в MaistorPlus, запознайте се с предложените ви оферти и се спрете на тази, която ще ви се услади във всяко отношение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта