Практични вещи от палети за дома

Публикувано на 26/02/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 11 807 пъти
Практични вещи от палети за дома

Дървените палети могат да се превърнат в удобно и красиво допълнение на всяко жилище. Те са почти безплатни. Могат да се разглобяват, режат, заглаждат, боядисват. Това позволява на фантазията ви да се развихри и да намери безброй приложения на цели палети или части от тях. Ще ви помогнем с няколко практични предложения. А ако искате по-специално обзавеждане за дома си, ви препоръчваме да се обърнете към специалисти по изработка на мебели, заявката е безплатна!

Сложете край на захвърлените обувки

Сложете край на захвърлените обувки

Задължително е само доброто почистване и здраво захващане на една палета вертикално за стената. Бихте могли и да я боядисате. Това оставяме на вашата фантазия и творчество.

Легло за домашен любимец

Легло за домашен любимец

Целите палети могат да се разглобят и да се използват като отличен източник на качествен дървен материал за направата на различни мебели. След това винаги остават малки парчета. От тях можете да сковете легло за вашето куче или коте. Така ще зарадвате домашния любимец като му създадете удобство.

Огледало–пчелна пита

Огледало–пчелна пита

Разбира се, не е необходимо да спазите точно тази форма на елементите на огледалото. Важна е използваната основа. А това е още една идея за приложението на палети-в ролята на опорна конструкция.

Практично бюро

Практично бюро

Това е пример за едно лесно изпълнимо и евтино решение на проблема с липсата на бюро. Необходими са ви само една палета, четири крака (може да се използват подръчни материали) и плоскост. Има и различни други варианти на бюра от палети.

Удобна етажерка

Удобна етажерка

Следващите предложения ще ви покажат колко благоприятна е структурата на палетите за претворяването им в практични етажерки за дома. Необходимо е дървеният елемент да се постави до стената и здраво да се закрепи за нея. Лесно се монтират лавици на тази основа. Оцветяването оставяме на вашето въображение, а подреждането на книги и предмети на потребностите ви.

Структурата е удобна и за друго практично приложение-чудесна стойка за велосипеди.

Виж още: Как да направим уникални бурканчета за подправки

Поставка за обувки

Поставка за обувки

Разхвърляните обувки в коридора не са приятна гледка. Ето един полезен и много икономичен начин за подреждането и съхранението им. Тук не са нужни никакви дърводелски умения.

Истински шедьовър

Истински шедьовър

Вашата креативност ще ви подскаже и много други практични приложения на палетите. Ще се радваме да ги споделите с нас! А ако предпочитате мебели по поръчка, в MaistorPlus ще откриете опитни специалисти, разнообразни оферти и коментари от предишни клиенти. Не се колебайте да заявите вашия проект за обзавеждане още днес!