Как да си направим сами стойка за таблет?

Публикувано на 02/08/2019 от Флора Велчева | Последна редакция на 19/09/2019 | Видяно 192 пъти
Как да си направим сами стойка за таблет?

Искате да си направите стойка за таблет от материали, които не ви иьлизат твърде скъпо? Трябват ви няколко неща: 

  • Подвижна лампа за маса, която да осигури голяма подвижност на таблета;
  • Машинки за подстригване;
  • Калъф за таблет;
  • Отвертка / шестнадесетичен ключ (за демонтиране на лампата). 

Първата стъпка в този проект е да махнете крушката и щепсела, а следвашите етапи от процеса предстои да разгледаме в следващите редове. А в случай че процесът на създаване на стойката ви се струва сложен, можете да се обърнете към експертите, регистрирани в сайта ни.

Стъпка 2 - обработка на лампата

Стъпка 2 - обработка на лампата

На този етап от създаването на стойката е необходимо да обработите лампата:

  • Развийте фитингите на главата на лампата с помощта на отвертка. След това махнете фасонката, издърпайте останалата част от жицата през задната част на лампата, докато я извадите напълно. 
  • Сега, когато ви остава само структурата на лампата, намерете подходяща повърхност, към която можете да прикрепите кутията на таблета. Прикрепете я с пластинка или силикон. 

Стъпка 3 - Да се погрижи за протектора на таблета

Стъпка 3 - Да се погрижи за протектора на таблета

Стигнахме до момента, в който трябва да се постави протектора на таблета. За да се случи това, може да използвате отново силикон. Той ще бъде вашия „държач“. Имайте предвид, че ако го направите, трябва да „пожертвате“ калъфа си, защото той няма да може да бъде свалян от стойката. Ако този вариант не ви допада, използвайте някое от лепилата за временно залепване. 

Вижте още: Направи си сам декоративна купичка от брокат

Още няколко важни съвета

Още няколко важни съвета

За финал оставихме няколко съвета, които ще ви помогнат още по-добре да се справите с този проект:

  • Поставете стойката, така че да бъде центрирана, ще ви бъде по-удобно да сърфирате в Интернет или да гледате филми.
  • Ако нямате лампа с въртяща се глава, преценете дали ще гледате повече филми (съответно трябва да го поставите хоризонтално) или ще сърфирате по-често - тоест по-удобно ще ви бъде да е във вертикална позиция. 
  • Още един съвет: Важно е и да отделети време силикона или лепилото да стегне преди да поставите таблета си. Ако ще използвате стойката за по-голям таблет и съответно по-тежък, използвайте лепенки или тиксо, за да прилепите стойката към калъфа, докато силиконът стегне. 

За тази и всички други идеи, които ви хрумват, можете да се обърнете към различните специалисти, регистрирани в нашата плалформа. Създаването на заявка за проект, която е безплатна, ще ви позволи да сравните различните оферти, така че да се спрете на най-добрата според вашите изисквания. 

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник