Направете сами невероятна поставка за списания и вестници

Публикувано на 12/10/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 12/10/2017 | Видяно 5 025 пъти

Интериорът в дома винаги е на преден план. Съчетаването на цветове и форми е истинско предизвикателство. Време е да дадете воля на въображението и да внесете уют, вдъхновение и индивидуалност на всяка стая. Това лесно може да се постигне като запретренете ръкави и почерпите от идеята, която ви представяме днес. Отнетото време е минимално, а усилията определено си заслужават. Разровете се из останалите материали след последния ремонт и може да откриете част от водопроводна система като медни тръби, тетки и колена, които да използвате в настоящия проект. Превърнете на пръв поглед обикновените елементи в завършено допълнение към визията на дневната само с няколко лесни стъпки. Вече ще можете да се гордеете със свой собствен извършен проект и ще сте намерили красиво място за седмичните вестници и списания. В случай че се нуждаете от по-стабилна и голяма секция за съхранение, намерете качествени специалисти за изработка на мебели, като пуснете заявка напълно безплатно и сравните получените предложения.


Началото е подготовката на материали. Какво ви е нужно?

За да бъде резултатът невероятен, е нужно да разполагате с точните средства. Ето кои са те:

  • Две медни тръби с дължина 20 см.;
  • Четири медни тръби с дължина 12 см.;
  • Четири медни тръби по 7 см.;
  • Четири малки тръби с дължина по 4 см.;
  • Тетки и колена за съединяване на тръбите;
  • Парче вълнен филц. Хубавото е, че този материал разполага с различни цветове, дебелини и тънкости, от които може да се възползвате при изработката;
  • Лепило за метал.

Тези материали лесно може да бъдат заменени от такива с различна дължина или дебелина. Важното е само да не забравяте да ги синхронизирате и да използвате точния брой, посочен тук. Не се притеснявайте да ексриментирате! В крайна сметка е важно само това, което ви харесва на вас и без проблем ще се впише в интериора.


Време е за действие

Първата стъпка е малко техническа и само тя може да ви забави. Започвате като монтирате първите две рамки. Както забелязвате на снимката, трябва да се получат правилни правоъгълници, за да може след това да се свържат с останалите елементи. Не се стряскайте от сантиметрите и обясненията, след като започнете да работите, със сигурност няма да имате нужда от пълни подробности, а нещата ще тръгнат гладко.

  • Нагласете двете тръби по 20 см. и другите две с размер 7 см., като добавите колената към двата им края.
  • Пригответе и другите две тръбички по 7 см. и към тях поставете средната част на тетката, за да ги свържете.
  • Малките четири сантиметрови тръби се добавят към големите, които вече сглобихме и подготвихме.
  • Четирите тръби по 12 см. трябва да се прикрепят към седем сантиметровите.
  • Остава само да свържете 7 см. тръбите към краищата на 12 сантиметровите.
  • Завършвате рамката със свързването на колената едно в друго.

Идва ред на използването на лепилото. Ако тръбите ви са стабилно закрепени, може да не го използвате. В случай че са разхлабени и между тях има свободно пространство, то тогава използвайте лепило за метал, за да може да се закрепят стабилно. Внимавайте при залепянето на големите тръби и малките присъединители. Това е важно, тъй като после ще трябва да добавяте и вълнения филц, което няма как да се случи, ако ги залепите предварително.


Сглобяване и зашиване

След като основите са готови, идва ред да обработим и държача за списанията. Добре е да предвидите по-голямо парче от вълнения филц за всеки случай. То трябва да е с размери 18 на 36 см. Сгънете двата къси края, така че да оставите място за шев. Той ще е двоен и е нужно разстояние от края на сгънатите ъгли. Вече сте приключили с иглите? Значи двата края вече са готови за сглобяване и за краен резултат. Предимството тук е разнообразието от дебелина и цвят на този вид материал. Може да подберете най-добре пасващия на интериора на дома. Винаги има опцията да зашиете декоративни елементи и да вкарате малко цвят и пъстрота.


Намерете най-подходящото място за новата придобивка

Време е за сглобяване. Зашитите краища трябва да минат през двете 20-сантиметрови тръби. Ако е необходимо, ги залепете с лепилото за метал. Оставете да изсъхне в рамките на 24 часа. Следващата и последна стъпка е да намерите подходящо място на най-новото попълнение в любимия дом. Една такава поставка би стояла чудесно в дневната до дивана. Тя е ниска, чаровна и семпла! Където и да я разположите, няма да сгрешите, тъй като материалите, използвани за изработката, лесно пасват на всеки стил. Заредете се с любимите списания и вестници и сте готови с първата завършена задача.

Ако имате идеи за още промени в дома, намерете най-добрите специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете напълно безплатно своята заявка и получете цени и оферти, които да сравните.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта